Рідкісна удача в грошах, покупка квартири і везіння у всьому: щасливі місяці для знаків Зодіаку в рік Тигра

13 грудня 2021, 19:47оновлено 3 лютого 2022, 19:26
82628
Хто зі знаків Зодіаку стане щасливчиком наступаючого 2022 року і зможе домогтися небувалих успіхів в будь - якій сфері - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на 2022 рік
Гороскоп 2022 / depositphotos.com

2022 - рік Тигра подарує кожному із знаків Зодіаку можливість кардинально змінити своє життя і привнести в неї щось нове. І хоч Чорний Водяний Тигр і благоволить дієвим і рішучим, шанс зловити удачу за хвіст є у кожного. Головне, не упустити можливість і відповідний день.

Про те, кому наступного року пощастить зміцнити матеріальний добробут, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра.

2022 рік буде багатий несподіваними поворотами долі, і шанс випробувати на собі прихильність фортуни є у кожного знака зодіаку. Потрібно просто знати найбільш сприятливий час.

Овен

У наступаючому році у Овнів не вийде противитися змінам, які їх вже чекають. Зміни в житті знака вогню торкнуться і професійної сфери і особистих відносин. Не виключено підвищення по службі і доленосна зустріч з людиною, яка займе важливе місце у вашому житті. Все це може трапитися вже з вересня по грудень.

Тілець

Перед Тільцями наступаючий рік відкриває безліч привабливих можливостей. Більшою мірою вони будуть стосуватися кар'єрних питань. Однак цей рік також стане сприятливим для спілкування. Ви зможете значно розширити коло знайомств, і багато з них виявляться корисними. Найбільш сприятливий час для Тільців – з лютого по серпень.

Близнюки

2022 рік стане для Близнюків часом, коли вони зможуть проявити свої найсильніші сторони і продемонструвати лідерські якості. Цей рік стане вирішальним у кар'єрі представників "повітряного" знака. Найбільш вдалий час, щоб розкрити свої здібності і внести лепту в свій професійний розвиток – з січня по 10 травня.

Рак

У наступному році у чутливих і романтичних Раків буде все менше причин скаржитися на негаразди. 2022 рік обдарує їх міцним здоров'ям і життєвою силою. Така енергія, укупі з працьовитістю і цілеспрямованістю, безсумнівно, принесе свої плоди. Домагатися бажаного можна 31 березня і в період з 23 листопада по 20 грудня.

читайте такожГороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

Лев

У житті Левів у 2022 році все складатиметься найкращим чином. Ваше фінансове становище порадує стабільністю, з'явиться можливість зробити накопичення. Не нудно буде і на любовному фронті, у вас є всі шанси знайти людину, з якою ви будете готові пов'язати свою долю. Щасливий період з січня по 10 травня і день 2 березня.

Діва

У фокусі уваги Дів в наступаючому році-питання особистого життя. Вільним Дівам захочеться серйозних відносин, а тим, хто в парі більш рішучих дій. Покупку нерухомості, весілля або зачаття потрібно планувати на період з 24 січня по 5 березня.

Терези

2022 рік подарує Терезам можливості для кар'єрного росту. Розважливі і неспішні представники знака зможуть роздобути роботу мрії, нову посаду або підвищення заробітної плати. У справах любовних вас чекають серйозні зобов'язання. Сприятливі дні 6 березня і 12 квітня.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

Скорпіон

Представники знака водної стихії повинні сміливо впускати в своє життя зміни, які приготував їм 2022 рік. Не варто їм противитися і тоді вам посміхнеться удача в любовній сфері і в творчості. Ідеальний час, щоб зайнятися пошуками своїх прихованих талантів і проявити себе у творчості. Щасливим днем для вас стане 5 березня, а періодом з 27 жовтня по 20 грудня.

Стрілець

Для представників вогняної стихії наступаючих рік принесе чимало привабливих перспектив. Стрільцям у відносинах зірки радять відправитися в подорож, найбільш успішним воно буде в березні. Щасливий день для вас - 18 березня.

Козеріг

Наполегливі і працьовиті Козероги зможуть домогтися задуманого вже з наступного року. Важливо правильно розставити пріоритети і не розпорошуватися по дрібницях. Чорний Водяний Тигр також подарує вам шанс зустріти свою другу половинку. А найбільш щасливі дні в році 4, 14, 16 і 17 лютого.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Водолій

Запаморочливі зміни чекають Водоліїв в новому році. Це може торкнутися будь-якої сфери: відкриття своєї справи, підвищення по службі, покупка нерухомості або народження дитини. Найбільш щасливий період з 5 березня по 15 квітня.

Риб

Для романтичних і чутливих Риб 2022 рік приготував багато приємних моментів, наповнених щастям і любов'ю. При бажанні ви зможете досягти успіху в будь – якій сфері: високооплачувана робота, кохана людина, реалізація у творчості або подорожі - перед вами відкриті будь-які дороги. Ваш щасливий день - 30 квітня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти