Ремонт буде найкрутішим: 4 модних кольори для фарбування стін

11 березня 2023, 16:02оновлено 11 березня 2023, 16:43
Люди, які роблять ремонт, задаються головним питанням - в який же колір пофарбувати стіни, щоб все виглядало стильно. Відповідь ви побачите нижче.
ремонт
В який колір пофарбувати стіни / Pinterest

Ремонт - такий трудомісткий процес. Нерідко він забирає більше сил, ніж робота або домашні справи. Навіть на етапі проектування або візуалізації майбутнього оновленого інтер'єру можна поламати голову.

Якщо ви не професійний дизайнер, який знається на трендах в інтер'єрі, то вам може бути навіть складно самим зробити все стильно. Адже є навіть модні кольори для фарбування стін. Те, що було красиво навіть 5 років тому, зараз може виглядати без смаку.

Якщо ви не хочете помилитися з вибором кольору для фарбування стін, то ми пропонуємо звернути увагу на кілька відтінків, які зараз в тренді. Фарбою таких кольорів сміливо можна фарбувати стіни в 2023 році.

Теракотовий

ремонт
В який колір пофарбувати стіни / Pinterest

Цей колір є одним з відтінків природної палітри і він займає стійку позицію в трендах. Цей колір досить глибокий і дуже теплий. Він стане ідеальним варіантом для "північних" кімнат.

Теракотовий колір відмінно поєднується з нейтральними кольорами: чорний, білий, сірий, бежевий, кавовий. Якщо пофарбувати стіни таким кольором, то меблі варто вибирати саме нейтральних відтінків. Однак шикарним буде поєднання навіть з яскравим синім диваном.

Кобальт

ремонт
В який колір пофарбувати стіни / Pinterest

Зрозумілою для всіх мовою цей відтінок описує яскравий синій колір. Кімната з такими стінами відразу знайде незвичайний вид. Гості точно звернуть увагу на ваш ремонт і захочуть такий самий.

Головне не варто перестаратися з меблями. Вони повинні бути досить нейтральних відтінків, щоб інтер'єр виглядав гармонійно і все доповнювало один одного. Якщо ви не хочете, щоб ваша кімната вся була такого кольору, то можна пофарбувати лише одну стіну або ж зробити цілу композицію з геометричними масивними вкрапленнями кольору кобальт.

Зелений

ремонт
В який колір пофарбувати стіни / Pinterest

Саме зелений колір є фаворитом 2023 року. Варто відзначити, що фаворит він не тільки в інтер'єрі, але і в дизайні одягу та аксесуарів.

Фарбувати стіни таким кольором рекомендують в спальні. Він має заспокійливий ефект, знімає стрес. Також цей колір стане відмінним варіантом для кухні.

На зеленому тлі будуть мати гарний вигляд меблі світлого кольору.

Лавандовий

ремонт
В який колір пофарбувати стіни / Pinterest

Цей колір продовжує перебувати в трендах. Він був кольором 2022 року. Цей колір має ефект заспокоєння, безтурботності, розслаблення і зцілення. Він асоціюється зі сном, красою і б'юті-сферою. Він пов'язаний з життєвою силою і енергією.

Однак фарбування стін в лавандовий колір досить сміливий крок. Він володіє неймовірною енергетикою насиченого кольору. Це відмінний варіант не тільки для інтер'єру, але і для електроніки/техніки, товарів для здоров'я, побутових приладів, фітнес-пристроїв. Цей відтінок знайде собі застосування буквально в будь-якій сфері.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти