Ретроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

20 грудня 2021, 13:23оновлено 3 лютого 2022, 19:14
Що добре робити в період ретроградної Венери і як він відіб'ється на кожному знаку - розповів астролог Влад Росс.
гороскоп 2022
Ретроградна Венера 2021-прогноз для знаків Зодіаку / depositphotos.com/

Венера обійшла навколо Сонця і через 1,5 року знову входить в "зону" ретроградності. Це астрологічна подія досить значуще. Ретроградність швидких планет завжди вносить в повсякденність деякі незручності, гальмує теми, пов'язані з цією планетою.

Венера не буває ретроградною так часто, як, наприклад, Меркурій, який примудряється повертати туди-сюди 3-4 рази за рік. Її ретроградність ми будемо спостерігати з 19 грудня 2021 по 27 січня 2022, і це буде досить цікавий період, відзначає Влад Росс.

Ретроградність Венери - це той час, коли нам слід переглядати наші відносини з людьми, грошима, наш вибір і наші цінності. Це час виправлення помилок, повернення до минулого, внесення доповнень у вже створені творчі проекти. Щоб правильно використовувати ресурс ретроградної Венери, треба пам'ятати про те, що на ці 40 днів краще призупинити будь-які починання, пов'язані з темою відносин, грошей, мистецтва, краси.

Укладення шлюбів і важливих договорів, нові пластичні операції, нові творчі проекти, відкриття магазинів косметики, одягу, прикрас або салонів краси, фінансові ризики – все це не матиме успіху.

Озирніться в минуле, переосмисліть минуле, не намагайтеся робити серйозний вибір без ретельної підготовки, якщо є можливість почекати. Венера увійде в стан статичності приблизно 15-16 грудня і вже 19 грудня 2021 почне рух назад. У цьому стані вона буде перебувати до 27 січня 2022, потім знову буде статичною на кілька днів, і вже після 30 січня 2022 почне рух у своєму "звичному" напрямку.

читайте такожГороскоп на завтра 24 грудня 2021: Близнюкам – втрати, Дівам - подарунки, Скорпіонам - великі гроші

Венера буде йти по знаку Козерога, який має зовсім іншу природу. У цей період почуття будуть стриманими, сухими, люди не будуть вже так активно спілкуватися і зав'язувати відносини. Зараз багато хто буде тримати свої почуття при собі і навряд чи з'явиться бажання їх відкривати, ділитися своїми переживаннями.

У грудні-січні 2022 ви будете з великими труднощами підпускати до себе інших людей. Холодність і відстороненість можуть стати захистом від небажаного спілкування, однак це може привести і до непорозуміння з близькими людьми. Пам'ятайте, що зараз можна звертатися до минулого і переглядати свої відносини, проте визнавати свої помилки буде дуже непросто!

Що добре буде робити в період ретро Венери в грудні 2021 - січні 2022:

  • Переглядати вже сформовані відносини, ставити крапки над i.
  • Позбавлятися від будь-яких застійних явищ у відносинах з людьми.
  • Переглядати свої відносини з грошима.
  • Спілкуватися з партнерами не з позиції претензій і невдоволення, а з бажання розповісти про свої почуття, донести до партнера саме свої внутрішні переживання, запропонувати знайти рішення разом.
  • Продовжувати займатися творчими проектами, або вносити поправки в уже завершені.
  • Відновлювати вирішення питань, які пов'язані зі спадщиною, податками, страховками, кредитами.
  • Переглядати, переукладати договори або вносити в них поправки.

Овен

На цей раз Венера буде йти по вашому символічному будинку кар'єри і цілей, змушуючи вас вносити зміни або переоцінювати ваші професійні завдання. Це особливо актуально, якщо у вас творча професія або ви зайняті в сферах, пов'язаних з мистецтвом, модою, б'юті-індустрією.

З іншого боку, робота, кар'єра, відносини з начальством в цей період можуть бути предметом переживань. У вас можуть виникати різні думки і почуття, наскільки ви професійно заможні і чи не треба вкладати в себе, в свій розвиток більше. Вам складно буде тримати під контролем свої емоції, але варто вчитися правильно їх проживати, не ігнорувати.

Складнощі періоду: напружені відносини на роботі, з начальством, робота в дискомфортних умовах або в напруженому режимі, втрати грошей або невдоволення поточними доходами.

Порада: будьте обережнішими в цей період у прийнятті важливих рішень на роботі; спробуйте звернутися до минулого і використовувати якісь ідеї, які ви вже колись впроваджували. Відновіть рекламні кампанії або істотно перегляньте нові; радьтеся з людьми більш високого статусу перш, ніж прийняти важливе рішення; переглядайте умови на роботі, особливо щодо фінансів.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Тільця: неймовірний успіх в кар'єрі та особистому житті

Тілець

У період ретро Венери на цей раз у вас є можливість отримати задоволення від будь-якої інтелектуальної діяльності, навчання, дослідницької роботи, а також подорожей. Однак найкраще повертатися до старого, перевіреного, випробуваного.

Складнощі періоду: можуть бути переживання через іспити, неприємне спілкування з іноземцями або людьми іншої віри, або банальне непорозуміння. Можуть бути хвилювання і переживання в поїздках.

Порада: у цей період варто з обережністю відправлятися в будь-які подорожі, є ризик фінансових втрат в поїздках або при плануванні подорожей. Краще їхати туди, де ви вже бували.

Близнюки

У цей період у вас є можливість переглянути ваші відносини з партнерами і перевести їх на більш близький рівень. Однак у вас може виникати деякий опір, внутрішню боротьбу, сильні переживання і сумніви.

Може бути не дуже гарний настрій, який, втім, вам вдасться приховати за маскою, якщо ви поставите собі таку мету. Цей період також може допомогти вам переглянути ваше ставлення до фінансів.

Складнощі періоду: емоційні гойдалки, сильні емоції і переживання, матеріальні втрати, невдалі вкладення, скандали.

Порада: Зараз важливо не йти на поводу у своїх інстинктів, не ризикувати грошима і не робити великих покупок. Це може не принести вам належного задоволення, або ви можете потім передумати і віддати куплену річ. Якщо ви будете вибирати подарунки, краще купувати те, що ви вже давно планували купити.

читайте такожМолодик в січні 2022: що потрібно робити, щоб не принести в дім біду і нещастя

Рак

У цей період вам пропонується переглянути ваші відносини з партнерами, повернутися до минулого або підняти якісь старі теми. З великою ймовірністю колишні партнери можуть дати про себе знати, або вам щось може нагадати про них.

Якщо ви відчуваєте дуже неприємні почуття, тоді це явна ознака, що ви не до кінця пропрацювали ситуації минулого. Якщо спогади залишають вас спокійними і нейтральними, то це відмінний варіант! У період ретро Венери це особливо помітно.

Складнощі періоду: емоційний дискомфорт, напруга відносин або вихід старих проблем на поверхню, відчуження, ревнощі, сумніви, фінансові труднощі, сварки і непорозуміння з партнерами.

Порада: Емоційно це складний період і найбільше він торкнеться у вас теми партнерства, відносин з іншими людьми, тому зараз важливо зберігати контроль над собою і не вплутуватися в серйозні суперечки. При будь-яких розбіжностях краще вирішувати питання в спокійній обстановці і говорити про свої почуття.

Лев

У цьому місяці емоційна атмосфера на роботі або там, де ви проводите найбільше часу, може коливатися: спокійні і розслаблені дні можуть змінюватися авралами і емоційним напруженням.

Ви можете турбуватися і з приводу здоров'я, є ризики, що дадуть про себе знати хронічні захворювання. Варто з обережністю спілкуватися з домашніми тваринами. З іншого боку, в цей період ви можете переглянути свої здорові звички і повернутися до тих, що були у вас раніше, але до яких ви не поверталися якийсь час.

Складнощі періоду: напружена обстановка на робочому місці, емоційні перевантаження, звична рутина може викликати стреси.

Порада: у цей період постарайтеся не перенапружувати нервову систему, а якщо відчуваєте накопичення стресу, правильно від нього позбавляйтеся. Наприклад, добре внести в свою звичну рутину якісь розслаблюючі і заспокійливі техніки і процедури, на зразок самомасажу, прийняття ванни перед сном.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

Діва

У вашому особистому житті в цей період можуть відбуватися поворотні ситуації, відкати до минулого, повернення колишніх коханих. Любовне життя може пройти низку випробувань. Це також прекрасний час, щоб переглянути ваші відносини з близькими людьми, в тому числі і з дітьми. У цей період можуть бути і приємні події: наприклад, вас чекає творче натхнення, ви можете повернутися до покинутих творчих проектів і доробити їх.

Складнощі періоду: витрати на розваги і задоволення, про які можна потім шкодувати, невдалі спекуляції, сильні емоційні перевантаження у зв'язку з дітьми або улюбленими людьми, ризики невмотивованої агресії на вашу адресу.

Порада: якщо будуть повертатися старі проблеми, на них варто подивитися з іншого боку. Краще в цей період утриматися від серйозних витрат, так як ви можете пошкодувати згодом про дорогу покупку.

Терези

Венера на цей раз буде піднімати теми відносин всередині вашої родини, відносин з батьками та іншими родичами. В цей час можуть спливти старі образи, згадатися старі засмучення і емоційна незадоволеність. Однак це навіть добре, тому що в цей період у вас є шанс переглянути ці почуття і позбутися від зайвого вантажу.

Складнощі періоду: невдалі угоди з нерухомістю, додаткові витрати на будинок, нестача коштів для покупки якихось речей, небажання активно діяти, багато ліні, емоційно напружена обстановка в будинку.

Порада: у цей період варто бути уважнішими до всіх, хто збирається прийти до вас в будинок. Не варто пускати незнайомців. Необхідно поставитися зараз дуже обережно до будь-яких витрат, а важливі покупки для дому краще зробити пізніше.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Терезів: вигідні пропозиції, вдалий збіг обставин і складні ситуації

Скорпіон

У цей період ви можете переглянути ваші відносини з близькими родичами, а також людьми, з якими ви часто бачитеся, приятелями і знайомими. Може відкритися брехня або виникнуть неприємні непорозуміння. Розмови в цей період можуть повертати вас у минуле. Можуть з'явитися і старі знайомі, з якими ви давно не спілкувалися, але зараз знайдеться, про що поговорити.

Складнощі періоду: напружені емоції і важкі почуття, непередбачувані наслідки від невдало сказаних слів, переживання через людей з близького оточення.

Порада: будьте уважнішими до будь-якої інформації, яка буде приходити вам в цей період, а також при спілкуванні з іншими людьми. Є небезпека обманів і самообманів, тому краще зараз не особливо довіряти іншим і не давати обіцянок.

Стрілець

У цей період у вас з'являються шанси переглянути ваші відносини з грошима. Ви можете повернутися до старих способів заробітку або звернутися до минулого в пошуках ідей для бізнесу.

Не виключено, що якась стара ідея може зараз непогано стати в нагоді. Витрачатися в цей період варто тільки на дуже важливі речі, які ви планували купити вже давно. Але якщо все ж у вас є можливість утриматися від великих витрат, перенесіть їх на лютий 2022, коли Венера почне прямий рух.

Складнощі періоду: особисті непотрібні витрати, фінансові втрати, надмірне прагнення до задоволень, проблеми з податками.

Порада: у цей період важливо зберігати контроль над бажанням витратитися. Краще не витрачати великі суми, не займатися великими банківськими переказами, якщо є можливість почекати більш вдалий період. Брати і давати гроші в борг - погана ідея, а ось розраховуватися зі старими боргами якраз цілком можна.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

Козеріг

Венера в цей період буде йти по вашому рідному знаку, а значить, ви будете особливо сильно відчувати цей транзит. Може з'явитися спокуса повернутися до старого іміджу, щось змінити в собі. Ви можете зараз здаватися іншим людям більш привабливими, проте ви не будете особливо задоволені цим, вам може здаватися, що можна бути ще краще.

У цей період важливо відстежувати ці внутрішні стани і шукати причину свого невдоволення і причіпок в минулому. Можливо, вам просто банально не вистачає відпочинку і розслаблення, і прийшов час нарешті не думати про справи, а відправитися відпочити.

Складнощі періоду: невдоволення собою і оточуючими, образливість, примхливість, складності в особистому житті, у відносинах з партнерами, бажання з'ясовувати відносини.

Порада: у цей період важливо зберігати контроль над своїми внутрішніми станами. Якщо вам не подобається компанія якихось людей, ви завжди можете відмовитися від неї. Зараз можна озирнутися назад і переглянути своє ставлення до самого себе. Подумайте над тим, що саме вам в собі не подобається і що ви можете зробити вже зараз, щоб це змінити. При ретро Венері у вас є шанс позбутися від цих негативних відчуттів і почуттів.

Водолій

У грудні і початку 2022 року у вас буде бажання зануритися в свої почуття і не особливо ділитися ними з оточуючими. Ви можете також зіткнутися з ситуаціями, коли ви самі будете не до кінця розуміти себе. Втім, період ретро Венери допоможе вам розібратися в собі і зрозуміти, що ж насправді може принести вам задоволення і як ви можете це отримати, а що всього лише ваші ілюзії.

Складнощі періоду: розчарування, засмучення, нерозуміння своїх почуттів, почуття самотності, таємні побачення, закулісні інтриги, активація таємних ворогів (особливо жінок), складності з розподілом фінансів.

Порада: у цей період важливо особливо не довіряти свої таємниці і секрети, це може обернутися проти вас. Добре задуматися над своїми переживаннями і почуттями, розібратися в собі, щоб зрозуміти свої справжні потреби і цінності.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Риб: доленосні події і кардинальні зміни

Риби

У цей період у вас є шанс переглянути ваші відносини з друзями і колективами. Можливо повернення старих друзів, або повернення в колектив, частиною якого ви були раніше. Можуть бути і різні складні ситуації, пов'язані з друзями, які викличуть у вас не найприємніші почуття, або між вами може виникнути непорозуміння або розбіжності, в тому числі і з приводу фінансів.

Складнощі періоду: розбіжності з друзями та однодумцями, повернення складних ситуацій і старих проблем в колективах, наклеп і інтриги в колективах, частиною яких ви є.

Порада: у цей період перегляньте свої відносини з людьми з вашого дружнього оточення, якщо з якихось причин у вас загубилася довіра або ви відчуваєте, що ці люди більше не поділяють з вами ваші цінності.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти