Ретроградний Меркурій 10 травня - 3 червня: що потрібно зробити, щоб залучити удачу

8 травня 2022, 17:17
Чого не варто робити в цей період, щоб не втратити матеріальних благ і здоров'я.
Ретроградний Меркурій 2022
Ретроградний Меркурій 10 травня 2022 / depositphotos.com/

Період ретроградного Меркурія навіває жах на багатьох. Адже вважається, що рух планети назад може обернутися масою проблем і неприємностей. Однак можна зробити і так, щоб цей період пройшов відносно спокійно.

Про те в яку фазу Місяця найкраще залишатися вдома і знизити активність, а коли удача буде слідувати в будь-яких починаннях, читайте в матеріалі: Місячний календар на травень 2022: кращі дні місяця.

Ретроградний Меркурій 2022 в травні почне "задкувати" назад вдруге в році. Цей місяць для багатьох стане періодом, в якому більша увага буде приділятися матеріальним цінностям і доходам. Люди відчують бажання бути вільними або звільнитися від того, що заважає рухатися далі і досягати поставлених цілей.

відео дня

У цей місяць добре проаналізувати свої минулі помилки і відмотавши назад спробувати знайти шляхи їх виправлення. Довгострокове планування допоможе правильно розставити пріоритети і визначитися з тим, що необхідно поліпшити або переробити, щоб привнести в життя приємні зміни.

Ретроградний Меркурій - час, коли найкраще братися за справи, відкладені в довгий ящик і доводити їх до кінця. Можна завершувати великі проекти і відновлювати документи.

Що не можна робити в ретроградний Меркурій

Знайомства в цей період можуть принести багато неприємних сюрпризів, тому не поспішайте довіряти людям, а краще перевіряйте. Наміри людей можуть виявитися не такими вже хорошими. Також в цей місяць не варто:

  • підписувати важливі документи;
  • починати нові проекти;
  • здійснювати великі покупки - нерухомість, авто;
  • вкладати гроші в інвестиції;
  • небажано проводити операції, краще відкласти хірургічні втручання, якщо дозволяють обставини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти