Ретроградний Меркурій у вересні-2022: яким знакам готуватися до колотнечі

7 вересня 2022, 05:38
Астролог Влад Росс назвав знаки, які опиняться під сильним впливом ретроградного Меркурія.
Астролог Влад Росс назвав знаки, на які ретроградний Меркурій здійснить благотворний вплив
На чотири знаки зодіаку у вересні чекають жорсткі випробування у зв'язку з ретроградністю Меркурія / Фото УНІАН , ua.depositphotos.com

Меркурій стане ретроградним 9 вересня і буде продовжувати своє рух назад аж до 2 жовтня, тому у всіх на початку осені з'явиться шанс озирнутися назад і подумати про минуле. Втім, на одні знаки зодіаку ретроградність Меркурія матиме позитивний вплив, на інші – негативний. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, ретроградний Меркурій у вересні дозволить помітити всі важливі дрібниці, які могли бути упущені, виправити помилки, позбутися сміття в душі і навколишньому просторі.

Найважче цю ретроградність Меркурія перенесуть чотири знаки зодіаку, вважає астролог.

"Йдеться про Терези, Козерога, Рака та Овна – їм буде найскладніше, оскільки жорсткі аспекти ретроградності Меркурія будуть відбуватися саме у цих знаках", – зазначив Влад Росс.

Перш за все, за прогнозом астролога, у цих знаків у вересні-2022 можливі проблеми через старі борги.

"Також можлива жорстка ситуація, пов'язана з ДТП і нещасними випадками. Поїздки в цей час теж не назвеш легкими, оскільки будуть складні ситуації в дорозі, затримки і запізнення", – додав Росс.

А от Діву, Лева і Овна ретроградний Меркурій потішить, запевнив астролог.

"У життя Діви і Лева повернуться старі друзі, а також знову з'являться старі можливості. У Овна складеться хороша ситуація на ретроградному Меркурії, пов'язана з поверненням старої роботи, старих партнерів і колишньої діяльності", – пояснив астролог.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на вересень 2022 року для всіх знаків Зодіаку і назвав головних лузерів та щасливчиків Місяця. При цьому він також відзначив ті знаки, у яких вересень пройде рівно, без особливих злетів і падінь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти