Ретроградний Сатурн 4 червня для всіх знаків: у кого на півроку будуть заморожені всі доходи та плани

3 червня 2022, 18:08оновлено 3 червня 2022, 19:01
Сатурн буде ретроградним з 4 червня і до 23 жовтня. Це планета зобов'язань і дисципліни. Всім доведеться змінити життя, щоби рушити вперед до кінця року.
ретроградний Сатурн 2022
Що принесе ретроградний Сатурн 2022 для всіх знаків зодіаку - гороскоп / Фото pixabay.com

З 4 червня 2022 року Сатурн розвертається у зворотний рух і буде ретроградним упродовж майже п'яти місяців - до 23 жовтня. Сатурн чинить на нас величезний вплив. Його цикл становить 29,5 року, а чим повільніша планета - тим сильніший у неї вплив.

Сатурн відповідає за дисципліну і зрілість. Тим людям, яким зараз 29 або 30 років, він принесе відповідальність у вигляді шлюбу, народження дитини, серйозної роботи. А у тих людей, яким зараз 59-60 років, почнеться другий цикл життя. Про це розповіла астролог Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

За словами фахівця, ретроградний Сатурн принесе паузу в справах, доведеться пережити період очікування, коли, незалежно від нашого бажання, потрібно буде щось робити, і цього не змінити. Щоб отримати результат, необхідно витратити час, сфокусуватися на чомусь одному, щось перебудувати, переробити, підготувати. Анжела Перл зазначила, що цей час очікування необхідний для того, щоби рушити вперед з 23 жовтня.

Також фахівець розповіла, що ретроградний Сатурн 2022 принесе всім знакам зодіаку.

Ретроградний Сатурн 2022 для Овнів

Овнам ретро Сатурн принесе результати за роботу, яки ви зробили раніше, але поставить на паузу плани на майбутнє і сповільнить виконання мрії.

Якщо ви хочете отримати нову посаду, перейти на іншу роботу, переїхати, то реалізація цих планів затримається до кінця жовтня.

У ваше життя повернуться старі друзі.

Ретроградний Сатурн 2022 для Тельців

Тельці перебуватимуть в очікуванні нової посади або роботи. Можливо потрібно буде підвищити свою кваліфікацію, підготувати документи, отримати ліцензію.

Судові та юридичні питання затягнуться до жовтня. Добре подавати апеляцію.

Тельці проведуть переоцінку цінностей в питаннях кар'єри, роботи, шлюбу. У результаті ви можете пожертвувати чимось, щоби відчути радість життя, свідчить гороскоп.

Ретроградний Сатурн 2022 - Близнюки

Близнюки будуть займатися питаннями освіти і судовими справами. Але лише після 23 жовтня представники знака отримають рішення суду або диплом.

Можуть з'явитися нові фінансові зобов'язання. Деякі Близнюки почнуть збирати гроші для чогось, що станеться в кінці року.

Можливі затримки з виплатами. Найімовірніше, гроші Близнюки отримають лише в кінці жовтня.

Ретроградний Сатурн 2022 - Рак

Раки будуть займатися фінансовими питаннями: перефінансування і погашення кредитів, накопичення грошей, підрахунок бюджету для того, щоби реалізувати якусь мету. Якщо ви розлучаєтеся, то потрібно буде займатися розділом майна.

Раки чекатимуть на виплати від держави до кінця жовтня. Прибуток від бізнесу теж доведеться чекати до осені.

Ретроградний Сатурн 2022 - Лев

Сатурн принесе в життя Левів людину з минулого, на яку ви подивитеся іншими очима. На деяких Левів чекає розлучення, попередив гороскоп.

Анжела Перл пояснила, що Сатурн - чесна планета. Якщо стосунки хороші, то Сатурн їх скріпить ще більше (наприклад, відбудуться заручини). Якщо стосунки в парі погані, то ретро Сатурн принесе більше відчуженості й холодності, аж до того, що люди перестануть розмовляти.

Ретроградний Сатурн 2022 для Дів

Ретро Сатурн принесе Дівам розв‘язання проблем, які давно хвилювали. Нарешті у вас з'явиться час і сили для того, щоби зайнятися здоров'ям. Або з'явиться необхідність це зробити.

Діви вийдуть на роботу за певним графіком або повернуться в старий колектив. У тих Дів, у яких є свій бізнес, з'явиться ідея, як його перебудувати, щоб отримувати більше прибутку.

Ретроградний Сатурн допоможе позбутися шкідливих звичок, почати правильно харчуватися, зайнятися спортом.

Упродовж цих п'яти місяців Діви зрозуміють справжнє ставлення партнера. Якщо ваші стосунки справжні, то Сатурн їх скріпить на найближчі 30 років, але якщо в них є тріщина, то, найімовірніше, вони розваляться до кінця жовтня.

Ретроградний Сатурн 2022 - Терези

За час ретро Сатурна до Терезів можуть тимчасово повернутися пожити дорослі діти. Також це може бути очікування народження дитини.

У представників знака будуть змінюватися плани, пов'язані з відпусткою. Не вийде кудись поїхати через перешкоди і обмеження.

Терези, які займаються творчістю, зможуть витратити цей час на те, щоби підготуватися до конкурсу. Можливо доведеться щось переробляти і покращувати. Остаточний результат буде зрозумілий лише в кінці жовтня.

Ретроградний Сатурн 2022 - Скорпіон

Сатурн відкладе до 23 жовтня переїзд або повернення додому. Також буде якийсь дискомфорт там, де ви живете (можливо, ви живете з батьками, робите ремонт тощо) але подібні неприємності будуть тимчасовими.

Можуть збільшиться зобов'язання щодо старших членів сім'ї. Скорпіонам потрібно буде про них подбати.

З деякими родичами можливе охолодження стосунків, сварка або тимчасове розставання.

Ретроградний Сатурн 2022 - для Стрільців

Стрільцям потрібно буде оволодіти новими навичками для того, щоб отримати прибуток і рухатися далі по життю. Результат ви отримаєте вже після 23 жовтня.

Ретро Сатурн буде обмежувати ваші переміщення через роботу і доходи.

Якщо у Стрільців був підробіток, то імовірно віе відпаде. Деякі фінансові потоки будуть заморожені.

Стрільці переоцінять своє життя: що важливо, а від чого можна відмовитися.

Деякі представники знака збиратимуть гроші на те, що вийде купити в кінці року.

Ретроградний Сатурн 2022 - Козеріг

У Козерогів може бути пауза в доходах. Деякі представники знака втратять роботу і отримають нову лише в кінці жовтня. Можливо ви будете вкладати гроші, але прибуток отримаєте з часом. Будуть заморожені фінансові потоки.

У представників знака відбудеться переоцінка цінностей, вони знімуть з себе деякі зобов'язання. Можливо навіть закінчаться романтичні стосунки або бізнес-партнерство.

Ретро Сатурн добре використовувати для того, щоби поліпшити свою зовнішність, схуднути, зайнятися спортом.

Ретроградний Сатурн 2022 для Водоліїв

Водолії можуть омолодитися і повернутися до того образу, який був у них 30 років тому. Добре зайнятися спортом, харчуватися в певному режимі.

Ретро Сатурн - це період очікування народження дитини шлюбу, розлучення. Ви не зможете розлучитися або одружитися до кінця жовтня.

У деяких пар буде вимушене розставання. Можливо людина у відрядженні, воює або ви просто не можете зустрітися.

"Для того, щоби рушити вперед і почати все заново, вам потрібно або почекати, або побути в ізоляції, або звільнитися від чогось, що вже не має цінності. Щоби майбутнє увійшло у ваше життя, необхідно розчистити місце для нової енергії", - сказала астролог.

Ретроградний Сатурн 2022 - Риби

Фокус буде на тому, що потрібно завершити. Якщо риби витрачали багато часу на щось, то тепер вони проведуть "ревізію" зобов'язань і відмовляться від того, що вже неважливо. Це дозволить представникам знака рушити вперед.

Якщо ви перебуваєте за кордоном, то доведеться чекати до 23 жовтня, щоби повернутися додому. Якщо, навпаки, ви хочете переїхати в іншу країну, значить до осені триватиме підготовка.

Астролог порадила витратити час ретроградного Сатурна на те, щоби відпочити, виспатися і набратися сил. Деякі Риби займатимуться волонтерством і благодійністю.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти