Ретроградний Юпітер 2022 та інші ретроградні планети Сонячної системи

27 липня 2022, 07:55
195
У Сонячній системі, може бути, крім Землі, ніде і немає розумного життя, але небесні світила, як кажуть астрологи, дуже сильно часом впливають на життя людей.
Ретроградний Юпітер
Ретроградний Юпітер 2022 та інші ретроградні планети/ https://ua.depositphotos.com

Всі великі небесні тіла в Сонячній системі (планети в першу чергу) здатні перебувати в горезвісному стані ретроградності (тобто зворотного руху). І, як кажуть астрологи, ретроградні планети 2022 напевно приведуть людей до незрозумілих епізодів, великих подій, раптових подій і так далі.

Ретроградний Юпітер 2022

Головний гігант Сонячної системи, Юпітер, почне "ретроградити" вже з найближчого четвертого, 28 липня і аж до 28 жовтня. Потім все повториться з 29 жовтня по 23 листопада. Ось і відповідь на питання - "коли буде ретроградний Юпітер".

Юпітер відповідає за зміни в соціальному, суспільному і політичному житті. Коли планета "ретроградить", то люди, волею-неволею, починають переосмислювати свої життєві цінності, світогляд і шукати сенс життя. У такий період найкраще піти до начальства і поставити руба питання про підвищення окладу або про переведення на іншу посаду.

Сонячна система
Сонячна система / https://ua.depositphotos.com/

Коли ретроградний Уран 2022

У нинішньому році перший період ретроградного урану вже пройшов (з 1 по 18 січня). А другий буде з 24 серпня по 31 Грудня. Уран завжди несе відповідальність - в першу чергу з приводу раптових змін і нововведень. А ось неакуратна поведінка і слова можуть привести до повного руйнування стабільності життя людей. І взагалі Уран - планета раптових змін.

Коли буде ретроградний Сатурн в 2022 році

Сатурн, на думку астрологів, за порядок і кар'єрні досягнення. У 2022 році він буде ретроградним протягом з 4 червня і по 23 жовтня. Астрологи не рекомендують купувати житло підписувати юридичні папери різного роду, і, особливо, вступати в шлюб в період ретроградності Сатурна.

Сонячна система
Сонячна система / https://ua.depositphotos.com/

Ретроградний Нептун 2022

Коли Нептун ретроградний, то вони сильно б'є по людях, яких назвати "рабами ілюзій". Тобто астрологи рекомендують контролювати власні думки і емоції. Річ у тім, що в період ретроградного Нептуна дуже легко впасти в сутінковий стан душі або навіть депресію, яка обтяжена запоєм. Нептун буде ретроградним в нинішньому році в період з 28 червня по 3 грудня.

Ретроградний Плутон 2022

Незважаючи на те, що астрономи вже років п'ятнадцять як позбавили Плутон статусу планети і дали статус карликового небесного тіла, астрологи кажуть, що це небесне тіло впливає на людей і вкрай сильно ‒ зокрема, викликає великі конфлікти серед них. Ретроградний Плутон в 2022 році триватиме в період з 29 квітня по 9 жовтня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти