"Ревнощі - це біда, а зрада - дурниця": ТОП-6 імен чоловіків, які постійно "стрибають у гречку"

20 жовтня 2022, 10:41оновлено 11 листопада 2022, 11:09
За покликом серця або ж за покликом штанів – ці чоловіки не здатні зберігати вірність одній жінці, якою б сильною не була їх любов.
Чоловічі Імена які змінюють
Чоловічі імена які зраджують / pixabay.com

Для когось зрада – регулярні ігри у ліжку на стороні, а хтось готовий бити посуд, якщо половинка подивилася сама серію улюбленого серіалу або з'їла улюблене печиво. Так чи інакше, невірність приносить у відносини неймовірний біль.

Прийнято вважати, що чоловіки більш схильні до зрад, мовляв моногамія у них в крові і дісталася від тваринних предків, які в більшості своїй не дуже піклуються про збереження вірності одній самці.

Главред зібрав для вас чоловічі імена, носії яких найчастіше зраджують своїм партнерам.

відео дня

Зразковий сім'янин з душею Казанови

Дивлячись на те, як Іван трясеться над своєю сім'єю, ніколи і не подумаєш, що саме він виявиться "серійним" зрадником з вкрай ненаситним темпераментом. Справа в тому, що Вані більше за інших схильні до синдрому "діви-блудниці": своїх дружин вони зустрічають рано і схильні їх ідеалізувати до такої міри, що власні сексуальні потреби вважають негідними обраниць. Тому втамування похоті шукають на стороні. Крім того Іван – азартний чоловік, тому рідко відмовляє собі в задоволенні пофліртувати з новою красунею, просто щоб перевірити, чи зможе він укласти її в ліжко.

Чоловічі Імена які змінюють
Хто більш схильний до зради - чоловічі імена / pixabay.com

Улюбленець для всіх

Якби Джеймс Бонд жив в наших широтах, то його б звали Василем. Чому? Тому що лінії поведінки у цих чоловіків дуже схожі: привернути до себе увагу геть усіх, показати себе галантним кавалером і говорити виключно мовою флірту, щоб потім зникнути на найцікавішому місці. Однак зачаровані жінки іноді бувають спритнішими, і Василь, не встигнувши отямиться, опиняється в ліжку з чужою жінкою, яка дуже хоче, щоб всі його солодкі промови стали дійсністю. При цьому кожен раз Вася щиро дивується, як же таке сталося, і твердо заявляє, що це був останній раз.

Уражене самолюбство

Навіть якщо ви зловите Андрія на зраді за руку або іншу частину тіла, він до останнього буде впиратися, що це не те, що ви подумали. Більш того - чим більше ви будете насідати, тим більше винуватою вас буде робити хитрун-Андрійко. Тому що свято впевнений, що він – хороший хлопець, а до зрад його примушує партнерка – тисне, критикує і не тішить його самолюбство кожну свою вільну хвилину. І якщо спершу це здається цілком логічним, мовляв не зрадник Андрій, він просто шукав розради, то чим довше він знаходиться у відносинах, тим дурнішими стають відмазки. На сніданок вівсянка, а не яєчня? Піду, пересплю з сусідкою, тому що ти мене ніколи не слухаєш!

Чоловічі Імена які змінюють
Які чоловічі імена схильні до зрад / pixabay.com

Чесний зрадник

Наявність багаторічного партнера для Петра зовсім не привід припинити вертіти головою по сторонах. Такі чоловіки, романтики, як в книжках, і знаходяться в перманентному пошуку "тієї самої". І вони її знаходять, адже влюбливі до неможливості, і в кожній жінці бачать даму свого серця. Роблять вони це абсолютно щиро, не важливо, заводять вони інтрижку на роботі або просто фліртують з бариста в кав'ярні. І кожен раз Петя переконаний - Всесвіт ось-ось подасть йому знак, і він неодмінно прийде до своєї другої половинки, яка чекає його вдома, і скаже правду – він полюбив іншу людину. Але Всесвіт залишається глухим та німим, а метелики в животі від нової пасії найчастіше зникають після першого ж сексу.

Тому що можу

Егоїстична натура Марка постійно вимагає доказів його привабливості. Тому зраджує він, як правило, просто щоб потішити власне самолюбство. Перед постійним партнером йому за це не соромно, приховувати свою поведінку він нітрохи не намагається, виставляючи свою невірність, як гірку правду, адже в стосунках не повинно бути секретів! Багато хто погоджується на такі правила, адже Марк диявольськи харизматичний. Але якщо ви сподіваєтеся, що заради вас він зміниться, то краще відразу здатися. Єдина людина, заради якої він готовий старатися, він сам.

Чоловічі Імена які змінюють
Самі невірні чоловічі імена / pixabay.com

Юнацький максималізм і криза середнього віку

Є що згадати, але нічого дітям розповісти – це про Олександра. Починаючи з підліткового віку і до 30-ти років, Саша пробує це життя на смак, як ніхто інший. Його життя - низка вечірок і приємних інтимних знайомств. На його шляху зустрічаються дві-три гідні дівчини, але він швидко упускає їх, так як занадто молодий, щоб це зрозуміти. Потім він одружується і створює міцну сім'ю, від ідилії в якій навіть стає трохи нудно. Однак це не означає, що бунтівний дух покинув дорослого Олександра. Час від часу у нього все ще трапляються інтрижки в пам'ять про минулі часи. Просто щоб довести собі, що порох у порохівницях ще не відволожився остаточно.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти