Рейтинг знаків із сильною інтуїцією: астролог розповів, із кого виходять найкращі ясновидці

10 травня 2023, 07:40
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які володіють даром передбачення.
Астролог Влад Росс назвав знак, у якого найкраща чуйка у фінансових справах
Астролог Влад Росс розповів, у яких знаків розвинений дар ясновидіння та передбачення / Главред

Кілька знаків зодіаку володіють дивовижним рідкісним даром – вони здатні передбачати або передчувати події, і у них неймовірно добре розвинена інтуїція. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог склав власний рейтинг знаків зодіаку, у яких "шосте чуття" дуже сильне, а також розповів, як саме проявляється ця здібність у кожного з них.

1 місце Рак

Рак, за словами Влада Росса, володіє неймовірною чуйкою, а все завдяки тому, що ним керує Місяць.

"У представників цього знака завжди прекрасно розвинена інтуїція. Рак має хист, що дозволяє йому бути найкращим фінансистом, а також робити виграшні ставки (наприклад, його ставки на спорт виграють завжди). У Рака дуже гостро розвинені чуття, тому серед представників цього знака найкращі астрологи та ворожки", – зазначив Росс.

2 місце– Риби

Найталановитішими ясновидицями астролог вважає Риб.

"Рибами керує Нептун, тому у них краще, ніж у інших, розвинена вища інтуїція. Вони легко отримують потаємні знання з Космосу. Саме Нептун обумовлює релігійність Риб і дозволяє їм ставати духовними вчителями. Представники цього знака дуже тонко відчувають зміни світу. Нептун – це вища іпостась Місяця в плані емоцій і здатності передбачення", – пояснив Влад Росс.

3 місце Скорпіон

Скорпіон, на думку астролога, теж має гарну чуйку, і у нього вона заточена на передбачення небезпек.

"Скорпіон може в останній момент передумати летіти літаком, а потім виявиться, що той літак, на якому він повинен був подорожувати, розбився. У Скорпіона чуйка на небезпеку, у нього неймовірно розвинений інстинкт самозбереження. Цим знаком керує Плутон, який наділяє Скорпіона магічними здібностями і умінням керувати своєю власною долею на вищому емоційному рівні", – запевнив Влад Росс.

Дивіться розповідь астролога Влада Росса про знаки зодіаку з найкращою інтуїцією:

4 місце Водолій

А от серед Водоліїв, за словами астролога, найбільше провидців і пророків.

"Нептун екзальтує у Водолії, завдяки чому цей знак передбачає майбутнє. А оскільки цим знаком керує Уран, у Водолія метафізична інтуїція", – додав Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на травень 2023 рік і розповів, як наприкінці весни підуть справи в роботі, коханні та фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп на травень-2023 для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків і невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти