РФ нападе на країни Балтії й отримає по зубах: астролог передбачив крах плану Москви

14 лютого 2024, 07:30
Астролог Влад Росс розповів, навіщо Росії війна з НАТО, і коли вона може початися.
Астролог Влад Росс розповів, коли Росія може напасти на країни НАТО
Астролог Влад Росс прогнозує війну Росії з НАТО і програш російських військ / Главред

Росія готує напад на країни Балтії наприкінці 2024-го або у 2025 році, їй це потрібно, щоб позбавити Україну військової та фінансової допомоги Заходу, а також розхитати НАТО. Небезпека для балтійських країн величезна, оскільки війська РФ здатні захопити дві з них за один-два дні. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, Росія вже готує план нападу на країни Балтії і розпочати його реалізацію може вже восени.

"Навіжена Московія дійсно хоче напасти на країни Балтії, перш за все, Латвію, щоб тим самим довести, що НАТО не заступиться за цю країну, побоїться, що призведе до розхитування Альянсу. Такі плани вже готуються, розпочати його реалізацію Росія може вже восени, коли Байден уже не буде президентом США, а новий американський президент ще не розпочне виконувати свої обов'язки", – зазначив Влад Росс.

Астролог вважає, що настільки агресивні плани Кремля безпосередньо пов'язані з війною в Україні.

"Росія хоче зробити гібридний захід у балтійські країни, відрізати їх через Сувалкський коридор, тим самим показати неефективність НАТО. А після цього захопити Україну, тому що, якщо НАТО не битиметься за країни Балтії, вже ніхто не даватиме зброю і допомогу Україні", – вважає Влад Росс.

За словами астролога, на відміну від України, балтійські країни Росія може захопити за один-два дні.

"Найімовірніше, Росії не вдасться провернути все це навесні або влітку 2024-го, тому що на території європейських країн у цей час відбуватимуться масштабні навчання НАТО. А от у листопаді-грудні навчання закінчаться, і тоді найбільша ймовірність, що РФ зможе взяти Ригу, Таллінн, Вільнюс. Литва більш захищена, а от Латвію та Естонію Росія може взяти за пару днів", – застеріг Влад Росс.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс спрогнозував війну Росії з НАТО і програш військ РФ:

Астролог упевнений, що військового зіткнення між РФ і НАТО не уникнути, проте українські військовослужбовці зруйнують плани Москви.

"Думаю, балтійські країни захищатимуть наші співвітчизники, тобто військовослужбовці ЗСУ, які дадуть російським військам по зубах і в балтійських країнах теж. Хоч би як Росія намагалася захопити балтійські країни, нічого в неї не вийде. Але така провокація готується. Я абсолютно впевнений, що 2024 рік призведе до того, що буде пряме зіткнення між НАТО і РФ. Особливо до цього схиляє кінець 2024 року, а у 2025 році це точно станеться", – прогнозує Влад Росс.

Що ж стосується війни в Україні, то, на думку астролога, вона не закінчиться, коли Росія переключиться на країни Балтії. Ба більше, він вважає, що в Москві розраховують на те, що ця війна з НАТО допоможе Росії перемогти у війні з Україною.

"У нас і далі триватиме млява війна: фронт практично не зрушився у 2023 році, приблизно така сама ситуація зберігатиметься і у 2024-му. Нападом на балтійські країни РФ спробує відбити бажання у Заходу допомагати Україні, змусити його зосередитися на захисті НАТО. Для РФ головне, щоб жодної копійки допомоги від західних країн не надійшло Україні, щоб Захід зосередився на своїй війні. Точно так само зсунувся фокус уваги Заходу, коли сталося загострення війни в Ізраїлі. Чим більше буде воєн, тим менше уваги звертатимуть на Україну і тим менше допомоги буде. Головне завдання війни проти країн Балтії для Росії полягає в тому, щоб Європа перестала допомагати нашій країні", – вважає Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний прогноз на лютий 2024 року і розповів, чим буде складний останній місяць зими. Крім того, Влад Росс поділився гороскопом на лютий-2024 для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків і невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти