"РФ влупить ракетами": астролог попередила про 3 найнебезпечніші дні в кінці березня

21 березня 2023, 11:47
Окупанти можуть знову влаштувати масований ракетний обстріл, але за кілька днів після цього буде полегшення.
Астрология, гороскоп, ракетный удар, ракета
Астролог попередила про три найнебезпечніші дні в кінці березня/ ua.depositphotos.com, Міноборони РФ

Російські загарбники найближчим часом можуть знову вдарити ракетами по Україні. Є ризик масованих ракетних обстрілів у період 24-26 березня.

Такий прогноз зробила астролог Альбіна Пономаренко, повідомляє ТСН.ua. Вона зазначає, що у цей період також можуть бути вибухи і пожежі.

"26 березня є напружений вплив, він стосується Плутона. Плутон – це Схід. Стосовно гороскопу ми бачимо небо, тобто можуть бути масовані ракетні обстріли, може бути небезпека з моря, а також інформаційна небезпека – плітки, інформаційні вкиди… Можуть бути вибухи, пожежі. Тому дні з 24 по 26 березня можуть бути небезпечними з усіх сторін", – поділилася прогнозом Пономаренко.

Астролог попередила, що кінець березня буде досить напруженим, й українцям доведеться рухатися вперед на фронті, докладаючи великих зусиль. У той же час вона зазначає, що з 27 березня слід чекати полегшення.

Також астролог каже, що у разі здійснення російськими окупантами провокацій Україна ці випадки пред’явить на міжнародній арені, щоб показати рівень російської агресії проти нашої держави.

"Якщо та провокація відбудеться, то у нас буде ще один важіль на міжнародній арені заявити голосно про те, що нам потрібне відповідне озброєння і техніка для того, щоб закінчити цю війну", – сказала Пономаренко.

Раніше астролог Альбіна Пономаренко зазначала, що Україну найближчим часом чекає подія, яку можна буде назвати "переможною". Це станеться у березні. Вона зазначає, що розташування небесних тіл вказує на наближення позитивних новин для нашої держави.

Нагадаємо, чорна відьма-некромант Марія Тиха раніше прогнозувала, що війна в Україні поки не закінчується, проте не можна виключати того, що найближчим часом можуть бути "прильоти" по Москві і Московській області. Під час розкладу карт таро вона побачила, що в РФ можуть бути "прильоти" дронів та інші вибухи на військових об'єктах.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти