Ризикують нажити проблеми: 4 знаки зодіаку можуть чекати неприємності в повню 10 вересня

31 серпня 2022, 01:03
Підвищується ризик трвам і хвороб.
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 - 3 знакам потрібно бути обережними в повню 10 вересня / ua.depositphotos.com/

Повний місяць у першому місяці осені відбудеться 10 вересня о 12:59 за київським часом. Воно пройде в сузір'ї Риб. У цей день негативна енергетика небесного світила може обернутися неприємностями для чотирьох представників зодіакального кола.

Про те, які подарунки долі приготував початок літа знакам, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Астрологи назвали знаки, яким потрібно проявити граничну обережність в день розквіту сил небесного світила.

Овен

За 2 дні до і після повного місяця Овни – в зоні ризику. Представникам знака стихії Вогню варто проявити акуратність у вирішенні фінансових питань. А ще краще відмовитися від проведення фінансових операцій. Не варто позичати гроші і брати в борг і підписувати важливі документи. Підвищується ймовірність помилки, яка буде дорогого коштувати.

Близнюки

У день повні Близнюкам особливу увагу потрібно приділити своєму здоров'ю. Зростає ризик травм і пошкоджень, не варто надмірно навантажувати себе справами. Стримайте навантаження і в спортзалі і відмовтеся від будь-яких екстремальних видів спорту. Активний відпочинок в день повного місяця протипоказаний.

Рак

Фази Місяця надають найбільш сильний вплив на представників водного знака зодіаку. У цей день чутливі Раки повинні бути особливо уважними. Особливу обережність слід проявити в поводженні з гострими і колючо-ріжучими предметами. Вас можуть чекати побутові неприємності.

читайте такожРік щастя і казкової удачі: 3 знаки зодіаку стануть головними везунчиками 2023 року

Скорпіон

Емоційний фон Скорпіонів в цей день залишає бажати кращого. Не виключені серйозні сварки і розбіжності з колегами і родичами. Можливо вас розчарує близька людина. Ви можете дізнатися про неї непривабливу правду. Остерігайтеся великих грошових втрат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти