Робокоп, Ісус Христос і навіть Шпинат: як не можна називати дітей в різних країнах світу

6 березня 2023, 18:40
У деяких країнах є певні імена, які заборонені або не рекомендується використовувати.
Дитина, замки
Як не можна називати дитину/ pixabay.com

Ім'я - це один з найважливіших атрибутів особистості, які супроводжують людину протягом усього життя. Однак, в різних країнах світу є певні імена, які заборонені або не рекомендується використовувати.

Знання цих правил може допомогти уникнути неприємностей і несподіваних перешкод при переїзді або комунікації з місцевими жителями.

Ісландія та Німеччина

Наприклад, в Німеччині заборонено давати дітям імена, які можуть бути образливими або непристойними, а також імена, які вказують на ранг або статус, наприклад, Friedrich Wilhelm.

відео дня

В Ісландії існують суворі правила щодо іменування дітей, і батьки можуть вибирати лише зі списку затверджених імен. Заборонені імена в Ісландії: Геррієт, Дункан, Зої, Енріке, Людвіг.

Індія та Туреччина

В Індії заборонено давати дітям Імена, які є географічними назвами, наприклад, India або Delhi, а також імена богів і героїв, щоб уникнути порушення релігійних почуттів місцевих жителів.

До речі, раніше ми розповідали які імена притягують щастя.

Заборона на певні імена може бути пов'язана не лише з релігійними та культурними традиціями, а й з політичними та історичними подіями. Наприклад, в Туреччині заборонено давати дітям курдські і вірменські імена, а в Ізраїлі не можна давати дітям Імена, які асоціюються з арабськими країнами або терористичними організаціями.

Мексика та Австралія

У Мексиці заборонені імена, які мають принизливе значення, не мають сенсу або можуть призвести до знущань. Також не можна давати дітям імена неіснуючих персонажів.

Заборонені імена: Обрізання, Герміона, Бургер Кінг, Робокоп, Леді Ді, труси, Шпинат, Твіттер, Покахонтас, Різдво, E-mail.

В Австралії також є список заборонених імен, куди входять переважно титули і звання.

Заборонені імена: #ROFL, LOL, iMac, Ісус Христос, Австралія, Сатана, Сестра, Бог.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти