Народилися під золотою зіркою: ТОП-5 найбагатших знаків Зодіаку

17 листопада 2022, 13:51оновлено 17 листопада 2022, 20:16
Для пошуку золотої жили їм не потрібен компас - ці знаки Зодіаку чують багатство на рівні інстинктів.
Найбагатші Знаки зодіаку
Найбагатші знаки зодіаку / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Немає сенсу сперечатися, які знаки Зодіаку люблять гроші – всі не проти мати зайву копійчину в кишені. Але, на жаль, не всім вдається її там знайти.

Найбагатші знаки Зодіаку ходять поруч з нами, і, що найсмішніше, серед них рідко можна впізнати багатіїв. Природні дані, особливості характеру або зоряні покровителі допомагають цим знакам збагатитися.

Хто з зодіакального кола вміє і любить заробляти гроші, а також перетворювати їх на справжнє багатство, розповість Главред.

відео дня

Економія та аскетизм

Найбільша кількість мільярдерів у всьому світі, як не дивно, серед Дів. Цей знак Зодіаку, знає, як заробляти гроші, але, що ще важливіше, вміє їх примножувати. До того ж в системі цінностей Дів немає пункту про золоті яхти, фонтани з шампанського і вареники з чорною ікрою і креветками. Просто тому що вони отримують справжнє задоволення від роботи, а гроші для них – лише приємний (але абсолютно необов'язковий) бонус. Ви ніколи не впізнаєте в Діві багатія – ця людина буде виглядати максимально непомітно. А за потертими джинсами і футболкою з вицвілим малюнком ховається фінансова успішність.

Найбагатші Знаки зодіаку
Який знак зодіаку у мільйонерів / pixabay.com

Бачу мету, не бачу перешкод

Тими самими улюбленцями долі, до яких гроші і найфантастичніші способи їх заробити так і липнуть, є Скорпіони. У них завжди побрязкує в кишені, навіть якщо вони не прикладають зусиль. А вже якщо Скорпіон вирішив стати багатієм... Ніхто і ніщо не зможе зупинити його на шляху до його заповітної мрії. Більш того - цей знак Зодіаку буде максимально агресивно відстоювати своє право на багатство. Мета виправдовує засоби - це про Скорпіонів, особливо в тому, що стосується грошей і способів їх отримання.

Коза-скарбничка

Відносини Козерогів з грошима чимось нагадують Дів: гроші приходять до них легко, тому що праця для Козерога - найблагородніше заняття в світі. А якщо вона приносить дохід, то який сенс витрачати цей дохід на дурниці. Конвертація зусиль у гроші для Козерога ніколи не є самоціллю, скоріше – дивним побічним ефектом. У цього знака Зодіаку часто не вистачає фантазії на те, щоб придумати оригінальний спосіб витратити все до копійки. Та й природний прагматизм не дозволяє їм зробити це. Тому Козероги - справжні збирачі і накопичувачі. Єдина річ, на яку вони ніколи не шкодують коштів – це самовдосконалення, і знаряддя для примноження цих самих коштів.

Найбагатші Знаки зодіаку
Який знак Зодіаку вміє заробляти гроші / pixabay.com

Казкове везіння

Найбільші щасливчики, які можуть виграти мільйон в лотерею, або отримати раптову спадщину від троюрідного дідуся по лінії кузини вітчима – Овни. Цей знак Зодіаку рідко заробляє свій статок самостійно. Найчастіше йому просто щастить. Причому щастить так, що волею-неволею починаєш замислюватися про існування лепреконів з горщиками золота, зубних фей і святого Миколая. І всі ці казкові істоти, здається, працюють на Овнів. З грошима у Овнів глибока і взаємна любов, і цей роман, як правило, починається ще в юності.

Не жадібний, а домовитий

"Ну і що, що скупий? Зате від чистого серця", - говорив один мультперсонаж. В цілому ця цитата цілком і повністю описує відносини Раку з його грошима. Все, що він заробляє, він кладе в скарбничку – ні копійки повз. Заробляє цей знак Зодіаку з великими зусиллями, тому рано починає розуміти цінність грошей. Особливо коли їх немає. Витрачають Раки неохоче і лише після довгих мук і роздумів, а якщо гроші все ж спливають з гаманця, їх ще довго мучить совість. Єдине, на що вони ніколи і ні за яких обставин не шкодують коштів – допомога близьким і благодійність. Це їхня кармічна плата за багатство.

Найбагатші Знаки зодіаку
Які Знаки зодіаку люблять гроші / pixabay.com

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти