Батьки обрали дитині ім’я, яке нагадує бактерію: родичі були приголомшені

15 червня 2023, 15:56оновлено 15 червня 2023, 20:07
198
Чоловік і дружина хотіли бути оригінальними і скласти ім’я для дитини зі своїх імен, але результат усіх неприємно здивував.
Мама с ребенком
Батьки обрали дитині ім’я, яке нагадує бактерію/ ua.depositphotos.com, pixabay.com

В очікування народження дитини батьки намагаються бути оригінальними і підібрати малечі красиве і милозвучне ім’я. Але подекуди трапляються випадки, коли родичі та оточуючі не розуміють вибору батьків і навіть засуджують їх.

Про одну таку історію розповіло видання Mirror після того, як сестра молодої мами поділилася деталями ситуації у популярній соцмережі. Жінка розповіла, що її молодша сестра Емма разом з чоловіком вирішили дати дитині ім’я, яке нагадує бактерію.

Згідно з розповіддю жінки, її сестра з чоловіком після народження немовляти вирішили влаштувати свято, на якому усім присутнім розкрити стать та ім’я своєї дитини. Під час організованої вечірки спочатку з’явився рожевий колір, і всі зрозуміли, що у подружжя народилася дівчинка.

відео дня

Потім батьки оголосили ім’я своєї доньки. Але коли оповідачка цієї історії почула ім’я своєї племінниці, то вона розсміялася. Через таку реакцію її сестра – мама новонародженої – серйозно образилася, і жінці довелося покинути вечірку.

Справа у тому, що батьки дитини, яких звати Сем і Емма, вирішили скласти ім’я для доньки зі своїх імен. У результаті вийшло "Самнелла", що нагадує відому бактерію сальмонелу.

Але коли сестра матері дитини звернула не це увагу і запитала "Сальмонела, як харчове отруєння?", батьки немовляти на неї образилися.

Емма почала доводити сестрі, що усі інші гості та оточуючі, які чули ім’я дитини, називали його милим. Але оповідачка переконана, що усі просто намагаються бути ввічливими і не хочуть втручатися у вибір батьків.

У той же час в коментарях до допису оповідачки у соцмережах багато коментаторів висловили думку, що дівчинка у майбутньому може наразитися на образи та насмішки з боку інших дітей у школі.

Раніше ми розповідали, що жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Багато користувачів соцмережі накинулися на жінку і побоюються того, що однолітки будуть сміятися з дитини.

Також раніше ми розповідали, що жінка вибрала ім'я для сина й нарвалася на критику, адже ім’я нагадувало кличку собаки. Майбутня мама дуже засмутилася, дізнавшись, що всі її друзі та родина ненавидять ім'я, яке вона обрала для свого маленького сина.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти