Росія почала бити по Україні "Іскандерами"

2 березня 2022, 14:14
1583
У РФ практично закінчилися ракети типу "Калібр", тому замість них противник використовує ракетні комплекси"Іскандер".
Арестович
Олексій Арестович / Скріншот

Російські війська почали завдавати ударів ракетними комплексами "Іскандер". Про це на брифінгу заявив позаштатний радник глави ОПУ Олексій Арестович.

За його словами, у РФ практично закінчилися ракети типу "Калібр", тому замість них противник використовує ракетні комплекси "Іскандер".

"Комплекси" Іскандер " мають свої недоліки, як і переваги. Недоліків більше. У них ймовірність кругового відхилення від цілі – досить велика. Це провокує небезпеку для цивільних об'єктів, однак не дозволяє наносити настільки серйозні поразки", - сказав Арестович.

відео дня

Також Арестович зазначив, що противник вдарив вночі, бо вдень боїться української авіації та ППО. Зокрема, саме комплексом" Іскандер " росіяни завдали ударів по Києву, Житомиру та Харкову.

Як раніше повідомляв Главред, українське військо контролює позиції в зоні ООС і змогло просунутися на околиці Горлівки, вперше за 7 днів війни з Росією перейшовши в наступ.

читайте також"Мир, Дивись: ми б'ємося за мир і в ваших країнах": Зеленська опублікувала емоційне зверненняВійна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти