Росіяни побіжать із Криму на баржах: астролог назвав дату руйнування Кримського мосту

8 серпня 2023, 07:25
Путіна знесуть, тільки-но Збройні сили України підійдуть до Криму, переконаний астролог Влад Росс.
Астролог передбачив руйнування Кримського моста в серпні-вересні
Коли ЗСУ підійдуть до Криму, Путін у результаті перевороту втратить владу, і на цьому закінчиться війна – астролог Влад Росс / Главред

Крим зовсім скоро втратить усі мости, що пов'язують його з "великою землею", в тому числі Керченський міст, який неминуче опиниться на морському дні біля російського крейсера "Москва". Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог стверджує, що вже в найближчі пару місяців Крим із півострова перетвориться на острів.

"Мости пов'язані зі знаками Близнюки і Терези. 27 серпня Марс, планета військових дій, увійде в знак Терези. Тому кінець серпня і вересень – це найкращий час, щоб остаточно і безповоротно розпрощатися з Кримським мостом. Серпень-вересень будуть переломним періодом, особливо кінець серпня – Крим перетвориться на острів", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, решта мостів, що поєднують Крим із півднем України, який зараз окуповано, також стануть непридатними для експлуатації, а, відповідно, й перекидання техніки та боєприпасів російським військам із території РФ.

"Буде підбита решта мостів, що з'єднують Крим із материковою частиною України. Будуть підбиті і три північних, і Кримський міст. Коли Крим перетвориться на острів, припиниться постачання зброї російським військам, що перебувають у Криму і на півдні", – вважає Влад Росс.

Далі, за прогнозом астролога, Україна зможе висунути Росії ультиматум.

"Буде ультиматум: або російські війська здаються і самі йдуть із Криму на баржах, або ЗСУ увійдуть до Криму і візьмуть його, а в окупаційних військ при цьому не буде ніяких боєприпасів", – уточнив Влад Росс.

Крім того, астролог стверджує, що Путін втратить владу, тільки-но ЗСУ наблизяться до Криму.

"Коли українська армія підійде до Криму, в Москві відбудеться переворот, у результаті якого Путін втратить владу. На тому і закінчиться війна", - підкреслив Влад Росс.

На думку астролога, Україні поки що не постачають у достатніх обсягах зброю і боєприпаси, авіацію і ракети ATACMS саме тому, що просто "чекають повалення Путіна".

"Марс проходитиме планетами Путіна в серпні-вересні. По-перше, 19 серпня Марс у гороскопі Путіна зійдеться з планетою великого нещастя – Сатурном. По-друге, другої частини марлезонського балету можна чекати наприкінці серпня і в середині вересня, коли Марс рухатиметься Сонцем Путіна аж до 20 вересня. По-третє, наприкінці вересня він пройде ще й по планеті зради – Нептуну", – пояснив Влад Росс усю складність ситуації для Путіна.

Астролог вважає, що існує велика домовленість між Бернсом і Наришкіним про те, що вони повалять Путіна.

"Зрештою війна закінчиться цієї осені. Це найбільш сприятливий сценарій для всіх людей, що живуть в Європі і на планеті. Будемо сподіватися, що до того часу нічого страшного не станеться. А найстрашніше, що може бути, це проходження Чорного Місяця по стелліуму в зодіакальному знаку Лева наприкінці серпня й у вересні в гороскопі України. Чорний Місяць свідчить про можливість ядерного вибуху, вибуху на Запорізькій АЕС або інших техногенних катастроф", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було й лишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на серпень 2023 року і розповів, чим буде складний місяць, коли чимало планет будуть ретроградними. Крім того, Влад Росс поділився гороскопом на серпень-2023 для всіх знаків зодіаку і розповів, що чекає на кожен із них у роботі, коханні і стосунках, фінансовій сфері та зі здоров'ям наприкінці літа.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти