На Росію чекає бунт і поява "нового Навального" – астролог

13 вересня 2021, 07:10
Влад Росс розповів, як у Росії пройдуть думські вибори і через що країну почне лихоманити.
Астролог прогнозує бунт в Россі вже в 2021 році
Астролог передбачив зміну влади в Росії невдовзі і розповів, як пройдуть думські вибори / multiscale.do.am

17-19 вересня в Росії обиратимуть депутатів Держдуми, і вибори пройдуть спокійно, проте це буде затишшя перед бурею. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За його словами, в цей день планета конфліктів Марс увійде в знак Терези, знак миру.

"Це говорить про те, що всі потенційні суперечки і конфлікти в цей час будуть вирішуватися мирним шляхом, тому найближчим часом у Росії все буде спокійно", – пояснив Влад Росс.

Однак астролог стверджує, що це затишшя буде тимчасовим.

"Вже в листопаді-грудні в Росії можуть початися масові протести. Саме тоді складеться жорсткий аспект між Ураном і Сатурном: Росія егрегоріально пов'язана зі знаком Водолія, а Водолієм керують саме ці дві планети. Коли Уран і Сатурн знаходяться в жорсткому квадраті, якась несподівана подія може збурити народ і підняти на бунт, і цей бунт буде здатний знести нинішню російську владу", – зазначив Росс.

Також, за словами астролога, не виключено, що саме в цей час у Росії станеться палацовий переворот, наприклад, із отруєнням Путіна.

"При такому розташуванні Урана і Сатурна нерідко трапляється несподівана зміна влади або передача її наступнику. Як свого часу перед новим роком Єльцин віддав владу Путіну, так і Путін несподівано може передати керівництво Російською Федерацією комусь іншому. І хоча зараз найбільш імовірним наступником називають Мішустіна, зовсім не факт, що влада буде передана саме йому – Путін ніколи не робить того, чого від нього очікують. За моїми прогнозами, наступником буде не Мішустін", – вважає Влад Росс.

Тож зірки кажуть, що особливих хвилювань і протестів у Росії у вересні не буде, стверджує Росс. Але додає, що через падіння рівня життя росіян і зростання цін (цін на продукти харчування, а також тарифів) в кінці року російський народ може вийти на протест.

"Також народ може згадати про фальсифікації, які будуть на цих виборах 19 вересня, але реакція на це буде відтермінована", – зазначив астролог.

читайте такожЗбудеться пророцтво про карлика: астролог обіцяє Путіну смерть у бункері

При цьому Влад Росс вважає, що протести будуть наростати поступово: спочатку можуть вийти десять осіб, а потім протестувальників буде все більше і більше.

"Коли Сатурн увійде в знак Водолія, в Росії з'явиться новий Навальний. Якщо влада когось запроторила у в'язницю всерйоз і надовго, це не означає, що не знайдеться хтось інший – такий самий шибайголова, як і Навальний, і не влаштує переворот", – резюмував Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти