Народжені в рік Щура: який характер, хто стане кращою парою і в якій сфері буде вдача

13 вересня 2022, 04:05
54044
Народжені в рік Щура люди неймовірно цілеспрямовані і працьовиті, вони намагаються домагатися успіху в кар'єрі.
рік Щура
Рік Щура - характер, особисте життя і кар'єра / З відкритих джерел

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Щур - це символ хитрості, високої адаптації, а також яскравості і таланту. Народжені в цей рік люди наділені надзвичайною кмітливістю, шармом, прагненням до успіху і матеріального благополуччя.

Щури володіють природним магнетизмом, вони дуже товариські і чарівні. Однак вони також можуть бути нервовими, неспокійними без приводу і навіть жадібними.

відео дня

Люди, які були народжені в цей рік, мають яскраво виражену харизму, вони дуже розумні і наполегливі. Але завдяки своїй хитрості вони можуть бути маніпулятивними і цинічними, що робить їх в якійсь мірі ненадійними. Щури довго пам'ятають образи і навіть можуть мстити. Їх помста може бути безжальною.

Чоловіки-Щури

Вони володіють великим терпінням і цілеспрямованістю. Такі чоловіки переносять стійко всі неприємності і не скаржаться на свою долю. Навіть близькі люди не завжди можуть здогадатися, що в їхньому житті щось сталося неприємне.

Чоловіки-Щури можуть передчувати якісь неприємності і будуть діяти на випередження. Вони консервативні і не переносять читання моралей. Якщо вони зляться, то будуть діяти невблаганно і рішуче. Представники цього знака можуть знайти вихід з будь-якої ситуації.

Насправді чоловіки-Щури відмінні сім'янини, друзі і коханці. Їх внутрішній світ сповнений протиріч.

Щур, Новий Рік
Рік Щура - характер, особисте життя і кар'єра / УНІАН

Жінки-Щури

Такі жінки можуть притягувати чоловіків так, ніби в них вбудований магніт. Вони сповнені шарму, жіночності і кокетства. Однак навіть серед таких характеристик знайдуться і ті, які вважаються більш чоловічими - незалежність, рішучість, відсутність страху перед складною перешкодою або вибором.

Жінки-Щури непостійні, їх настрій може змінитися в будь-який момент. Вони також є хорошими матерями, господинями і дружинами. Нерідко такі жінки виходять заміж досить рано.

Характер за стихіями

Чорний (синій) водяний Щур

Представники цього знака найромантичніші. Вони завжди слідують своїм бажанням, але бувають емоційними. Закоханий Щур не має заборон і може вгадувати бажання партнера. Люди такого знака честолюбні в питаннях кар'єри. Вони найбільш стримані з усіх представників цього знака і можуть контролювати почуття навіть в складних ситуаціях.

Зелений дерев'яний Щур

Представники цього знака неймовірно вірні в стосунках. Вони практичні і розважливі. Також такі люди схильні до романтики, неймовірно щедрі і відмінні вірні друзі.

Жовтий земляний Щур

Такі люди обережні і менш амбітні. Вони працьовиті, але пріоритет віддають сім'ї і турботам про близьких людей. Представники цього знака позитивні і люблять своє життя.

щур
Рік Щура - характер, особисте життя і кар'єра / УНІАН

Білий металевий Щур

Ці люди неймовірно амбітні і навіть самолюбні. Вони прагнуть до багатства і глобальних справ. Такі люди кар'єристи, які постійно багато працюють. Їх важко зрозуміти до кінця і часто доводиться вгадувати їх наступний крок.

Червоний вогняний Щур

Представники цього знака є найбільш непередбачуваними, пристрасними і активними у всіх сферах життя. За допомогою інтуїції вони домагаються успіху в бізнесі, але вміють також відмінно маніпулювати. Вони неймовірні співрозмовники, що володіють чудовим почуттям гумору.

Щури в дружбі

Люди, народжені в рік Щура, відмінні друзі. Вони прийдуть на допомогу в будь-яку хвилину і нададуть свою підтримку. Щури інтуїтивно можуть відчути, коли їх близька людина потребує допомоги.

Однак буває і таке, що вони можуть позаздрити кар'єрному зростанню друга або іншим його успіхам. Це може навіть стати причиною їх відсторонення від спілкування з цією людиною.

Щури в кар'єрі

Народжені в цей рік люди неймовірно працьовиті і відповідальні, що дозволяє їм досягати високих результатів і посад. Вони часто досягають висот у таких сферах, як:

  • політика,
  • юриспруденція,
  • підприємництво,
  • кіно,
  • наука.

Вони здатні домогтися успіху в будь-якій сфері, адже наділені цілеспрямованістю.

Чоловік, жінка
Рік Щура - характер, особисте життя і кар'єра / Lisa

Щури в любові і шлюбі

Чоловіки-Щури прагнуть до повного злиття зі своїм партнером. Вони будуть добиватися коханих навіть в тому випадку, якщо ті будуть проявляти холод. Їх часто вважають безвольними і занадто романтичними, але це не так. Чоловіки-Щури можуть легко підлаштуватися під бажання коханої, адже відмінно розбираються в тонкощах жіночої натури.

Кращою супутницею для такого чоловіка стануть представниці таких знаків, як Собака, Тигр, Півень, Змія і Бик. Роками також може тривати шлюб з жінкою-Щуром.

Жінки-Щури витончені, граціозні і романтичні. Вони шукають справжню любов, але при цьому прагнуть до забезпеченого життя і комфорту. Вони люблять приймати гостей в своєму будинку, інтуїтивно розуміють потреби членів своєї сім'ї, а також прагнуть до спокійних і рівних партнерських відносин. Однак вони також можуть в хвилині розридатися або сказитися, якщо щось піде не так або вони будуть ображені.

Кращий шлюб для них буде з Собакою, Тигром, Щуром або Драконом.

Раніше Главред розповідав про те, як рік народження впливає на долю людини та її характер.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти