Так роблять модниці: як носити сірий одяг, щоб виглядати стильно

2 березня 2023, 15:27
З речами сірого кольору можна зібрати неймовірно стильний і модний образ. Головне правильно підібрати фасон і колір інших речей.
сірий Одяг
З чим поєднувати сірий Одяг, щоб виглядати стильно / Колаж фото Instagram

Кожна дівчинка, дівчина або жінка хоче виглядати стильно і модно. Але не кожна вміє правильно поєднувати речі. Багато хто вважає, що сірий колір в гардеробі - ознака "сірої миші". Однак це зовсім не так.

Виявляється, навіть найстильніші модниці не бояться носити одяг такого кольору. Навіть з ним вони можуть виглядати бомбічно. У цій справі важливо те, який саме ви хочете надіти фасон тієї чи іншої речі, а також те, з яким кольором ви її плануєте поєднувати.

Главред розібрався і створив добірку кольорів, з якими відмінно поєднуються речі сірого кольору.

Чорний

Цей колір є класичним і ні для кого не секрет, що він круто поєднується з будь-яким іншим кольором. Якщо ви хочете надіти сірі штани або спідницю, то сміливо можна використовувати чорну блузу, сорочку, топ, футболку або просто светр. Можна також додати аксесуари, і ваш образ буде повноцінним.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Білий

Як ви вже зрозуміли, білий, як і чорний, - колір класики. Але це не означає, що з ним неможливо створити стильний образ. Цей колір легко поєднувати навіть з сірими речами. Однак його краще використовувати для верхньої частини образу, а сірий - для нижньої. Якщо ці кольори поміняти місцями, то образ може виглядати дивно.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Бежевий і колір кемел

Ці кольори дуже гармонійні з сірим одягом. Вони створюють в образі теплий відтінок і можуть підійти буквально кожній людині. Якщо вам не подобається світлий бежевий, то можна вибрати більш темний кемел або погратися з іншими відтінками коричневого кольору. Всі вони створять стильний образ з одягом сірого кольору.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram
сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Рожевий

Цей колір зробить образ яскравим. Краще віддати перевагу яскравому рожевому, адже світлі відтінки можуть зробити образ нецікавим. До нього відмінно підійдуть сірі штани або спідниця. Вони зовсім не будуть кидатися в очі і ніхто навіть не посміє назвати вас "сірою мишею". Яка ж з вас "сіра миша", якщо у вашому гардеробі такі яскраві і стильні речі. Але з рожевим варто бути обережним, він не всім підходить. Так що краще уважно до нього придивитися.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Синій

Цей колір ще називають"електрик". Світлий блакитний з сірим створює більш нудний образ. Але ось яскравий синій додає образу родзинки. З таким поєднанням ви точно будете виглядати на всі сто. Такий колір не виглядає гірше, ніж сіро-рожевий образ. Цей варіант складе йому лише конкуренцію.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Жовтий

Теплий жовтий колір додає образу з сірим одягом сонячного настрою і теплоти. Однак краще не використовувати речі занадто тьмяного жовтого кольору, адже тоді образ буде нудним. Також з сірим не дуже поєднується помаранчевий відтінок.

сірий Одяг
З чим поєднувати сірий одяг / Instagram

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти