З Таїсією краще не перетинатися: імена жінок, які будуть нестерпними тещами

22 жовтня 2022, 19:04оновлено 11 листопада 2022, 10:24
1242
Деякі жінки можуть стати справжнім кошмаром для зятя.
теща
Імена жінок, які будуть нестерпними тещами / depositphotos.com, pixabay.com

Кажуть, що не буває поганих тещ - бувають зяті, які просто не в змозі знайти з ними спільну мову.

Так це чи ні - судити вам, ну а ми зібрали список жіночих імен, які володіють не найкращими якостями для цієї "посади".

Практичність переходить в жадібність

Лариси - владні егоїстки, впевнені, що всі повинні виконувати їх волю. В молодості Лариса командує чоловіком, а в похилі роки переносить ту ж модель відносин на зятя. Практичність цієї жінки переходить в жадібність, і вона нав'язує сім'ї дочки свої уявлення про економію.

відео дня

Від них хочеться триматися якомога далі

У старості всі негативні якості Карини тільки посилюються - вона без кінця бурчить, висловлює невдоволення і вчить оточуючих жити.

Вона переводить близьких повчальними історіями зі свого життя, ставлячи себе в приклад. Власниці імені викликають у зятя одне бажання - триматися від них якнайдалі.

Скандалістка

Носії імені Оксана в зрілі роки скочуються в невдоволення всіма і всім, тому стають вкрай неприємними старенькими. Оксани шантажують близьких постійними розмовами про свої хвороби і швидкої смерті. До старості вони залишаються на самоті і розважаються тим, що влаштовують скандали в чергах.

"Промиє" зятеві весь мозок

Все життя жінки з ім'ям Таїсії схильні до перепадів настрою і погано володіють собою. З віком ці якості тільки прогресують -Таїсія перестає контролювати себе і виливає на близьких весь свій негатив. Вона любить покритикувати оточуючих і часто улюбленою мішенню для цього стає чоловік дочки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти