"З погрозами вимагають трудову": директор лікарні Миколаєва просить про допомогу

24 грудня 2021, 18:23
Світлана Федерова поскаржилася, що до лікарні сьогодні увірвалися невідомі люди з криками і погрозами.
'З погрозами вимагають трудову': директор лікарні Миколаєва просить про допомогу
Лікар Миколаївської лікарні просить про допомогу / фото скрін

Лікар інфекційної лікарні Миколаєва Світлана Федерова поскаржилася на те, що до лікарні увірвалися невідомі і вимагають її трудову книжку.

"Прошу допомогти моїм колегам! В ці хвилини відбувається неймовірне. У нашу лікарню увірвалися люди. З криками і погрозами піддають пресингу морального тиску моїх заступників. Вимагають видати їм мою трудову книжку і наказ про звільнення мене як головлікаря і як лікаря. На аргументи заступника, що звільняти мене як лікаря нема за що, відповідають погрозами. На вмовляння перевести все в законне русло і з адвокатом лікарні продовжити розмову – потік загроз. Розправляйтеся зі мною, не чіпайте лікарів, медсестер, санітарок! Що ж ви творите, нелюди! Один з увірвалися сказав, що повна влада у нього над усіма працівниками дана йому облрадою і цим папером", - написала лікар на своїй сторінці в Facebook.

'З погрозами вимагають трудову': директор лікарні Миколаєва просить про допомогу

Скандал у лікарні Миколаєва

Раніше ми писали про те, що у Миколаєві звільнили з посади головного лікаря Миколаївської інфекційної лікарні Світлану Федорову. Вона обіймала цю посаду з липня 2020 року.

відео дня

За її звільнення у вівторок, 21 грудня, на засіданні обласної ради проголосували 42 депутати.

Перед голосуванням за відсторонення Федорової її критикували колеги. Головлікар ЛШМД Олександр Дем'янов заявив, що вона нібито конфліктує з меценатами. Керівник Центру екстреної медичної допомоги Андрій Самойлов заявив, що в обласній лікарні закривають ворота перед швидкими.

Як повідомляв Главред, раніше Федорова зверталася до президента Володимира Зеленського через ситуацію в місті з киснем для хворих коронавірусом. Вона заявила, що в медустанову увірвалися невідомі люди, які погрожували персоналу і зажадали надати кисень пацієнту з коронавірусом з приватної лікарні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти