Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в сніг

2 жовтня 2021, 20:00
Модне взуття осінь-зима 2022 здивує вас: бо неможливо спокійно реагувати на яскравий тренд сезону - лофери з білими шкарпетками. Але не тільки!

Осінь продовжує розкручувати нас у своєму меланхолійному танці, і чим далі, тим більше сумних днів на нас чекає, тому саме час шукати натхнення та зручне взуття 2021-2022, в якому незважаючи ні на що можна буде гуляти скільки завгодно і куди завгодно!

І її величність мода осінь-зима 2021 2022 наші "молитви" почула – нарешті вперше за багато років настає спокій. Звичайно, жіноче взуття на підборах нікуди не зникло і ніхто не закликає його забути, але воно стало настільки зручним, що сміливо можна записувати його в друзі, з якими не захочеться розлучатися ні вдень, ні вночі, ні в дощ, ні в сніг.

Без перебільшення можна сказати, що тенденції жіночого взуття осінь-зима 2021 2022 настільки ідеальні, що ви захочете їх шукати вже сьогодні.

Зокрема, в моді квадратні підбори, який стануть справжнім порятунком для тих, кому потрібно багато часу проводити на ногах. Водночас пішли в минуле філігранні ботильйони – навіть не намагайтеся їх носити цього сезону! На перше місце вийшов функціонал, і всім це шалено подобається.

Ми сьогодні розповімо вам про те, яке жіноче взуття осінь 2021 заслуговує на увагу найбільше, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022: на що звернути увагу

Модні лофери 2021

Модне взуття осінь-зима 2022 здивує вас: бо неможливо спокійно реагувати на яскравий тренд сезону, в основі якого темні лофери і білі шкарпетки. Так, десь таке ми вже бачили - це цілком в дусі потворних татових сандалій і кросівок.

Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022
Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Можливо, вам знадобиться деякий час, щоб звикнути носити лофери з білими шкарпетками, але коли ви відпустите всі свої забобони, то будете в захваті від такого дуету!

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незвичайні кросівки жіночі з яскравими акцентамиЦе взуття візуально дуже схоже на чоловіче, тому добре контрастує з жіночим одягом – в цьому його принадність, адже в підсумку образ вийде незабутнім. В цілому лофери жіночі 2021 можна носити з будь-яким одягом, і це робить їх незамінними в осінньо-зимовому сезоні!

Подібне поєднання можна побачити на показі колекції одягу Celine осінь-зима 2021 2022:

Ковбойські чоботи осінь 2021

Як правило, коли приходить осінь, наше серце не може встояти перед чобітками в стилі Дикого Заходу. У такому взутті ми стаємо трохи романтичними, нам хочеться багато гуляти, і, звичайно ж, експериментувати: в поєднанні зі спідницею ці модні чоботи здаються витонченими, а джинси роблять їх дикими. Модний колір взуття осінь 2021 в стилі вестерн – чорний і коричневий. Але якщо вам вистачає сміливості, тоді шукайте незвичайні і шалено привабливі чоботи з принтами тварин, яскравими квітами або металевими акцентами.

Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022
Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Бойові черевики все ще в моді

Уже кілька сезонів поспіль бойові черевики жіночі знаходяться на передовій моди. Кращого компаньйона для депресивних дощових днів ви навряд чи знайдете. Як правило, це міцні, не надто високі і переважно чорні черевики на шнурівці з привабливою підошвою. Деякі моделі мають невеликі кишені біля литок - це підсилює грубе враження.

Як випливає з назви, в основі бойових черевиків взуття для солдатів. Але в повсякденному житті найкраще намагатися пом'якшити образ: для цього грубі черевики жіночі осінь-зима 2021 2022 комбінуємо зі спідницями або сукнями міді.

Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022
Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Міцні черевики челсі - хіт сезону

Торік черевики челсі "розцвіли", немов квіти після теплого дощу. Зокрема, змінився їхній дизайн: з'явилася платформа XXL та ефектна рельєфна підошва. Візуально модні черевики челсі осінь-зима 2021 2022 нагадують бойові черевики, тільки без шнурівки – замість них йдуть еластичні вставки збоку.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної красиКолірна гамма цього року стала ширшою: крім чорних і бежевих черевиків Челсі, на особливу увагу заслуговують барвисті моделі з контрастною підошвою.

Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022
Наймодніше взуття осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Раніше йшлося про те, що в моду на осінь 2021 зиму 2022 повертаються ботфорти і приголомшливі чоботи з ланцюжками - ви можете бути впевнені, що переживете холодну пору року стильно і тепло!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти