Наймодніша зачіска 2023: стрижка Hush Cut проста в укладанні і круто омолоджує

4 серпня 2023, 05:00оновлено 4 серпня 2023, 18:38
М'яка багатошарова стрижка Hush Cut стане трендом восени 2023 року. Вона вже набрала шаленої популярності у Великобританії та США.
стрижка hush
Модна стрижка Hush Cut 2023 / Коллаж: Главред, фото: instagram/volkandalkilic

Багатошарова стрижка Hush Cut стає справжнім трендом. Вона стрімко набрала шаленої популярності у Великобританії та США. Тож, очікувано, вона стане однією з наймодніших стрижок в Україні восени 2023 року.

Ця стрижка заполонить серце кожної, адже вона підійде будь-якій жінці у будь-якому віці. Ця зачіска не потребує укладки та пасує до різних форм обличчя.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: Коли стрижка принесе гроші: місячний календар стрижок на серпень 2023.

відео дня

Як виглядає модна стрижка Hush Cut

Багато хто може сплутати цю зачіску із каскадною стрижкою. Hush Cut майже завжди поєднується з чубчиком або короткими пасмами біля лоба. Вона має багатошарову форму. При цьому зачіска не вимагає кардинальних змін, але виглядає дуже стильно.

Завдяки багатошаровості волосся набуває ідеальну форму, з'являється об'єм. Вам не доведеться витрачати купу часу заради укладки. Буде достатньо просто помити голову, висушити волосся та причесатись. Якщо ви хочете більшого об'єму, то можна зробити легкий начіс.

Ця зачіска - порятунок для тих, хто хоче легкості. Однак слід розуміти, що якщо стрижку виконати неправильно, то образ буде зіпсований. У цій зачісці не повинно бути жодних прямих ліній, все повинно виглядати максимально природньо.

Кому підходить стрижка Hush Cut

Ця стрижка ідеально виглядає з коротким волоссям та довгим. Вона підходить жінці будь-якого віку та з будь-якою формою обличчя.

Якщо у вас пряме волосся, то краще зробити шари трохи коротшими, щоб вони були помітними.

Якщо ви хочете зробити таку стрижку на кучерявому чи хвилястому волоссі, то краще робити довші шари, щоб пасма мали змогу закручуватись.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти