Наймодніша стрижка 2023 з фантастичним чубчиком, що робить образ загадковим

30 грудня 2022, 19:34
Багатошарова стрижка м'який боб з чубчиком-шторкою підкуповує тим, що вона пасує майже всім жінкам незалежно від форми обличчя і структури волосся.

Світ підкорює нова приголомшлива жіноча стрижка, яка вже точно буде на вершині моди 2023. Вона загадкова і водночас легка, стильна і дуже красива. Зустрічайте: в моду увійшла універсальна стрижка м'який боб з чубчиком на дві сторони.

відео дня

Величезну популярність ця, без перебільшення можна сказати, наймодніша стрижка 2023, отримала невипадково. Річ у тім, що таку зачіску носить нова улюблениця публіки в усьому світі - 20-річна американська актриса Дженна Ортега, яка зіграла головну роль в серіалі "Уенсдей".

Тому якщо ви зараз стоїте на порозі змін у своєму житті і намагаєтеся зрозуміти, яку стрижку зробити в 2023 році, зверніть увагу на чарівний і трохи неохайний м'який боб з чубчиком-шторкою. В основі цієї стрижки боб - стиль гранж і романтичні 80-ті, в яких зараз черпає натхнення сучасна молодь.

Наймодніша стрижка 2023 з фантастичним чубчиком, що робить образ загадковим
Дженна Ортега / скріншот instagram.com/jennaortega

Багатошарова стрижка боб з чубчиком-фіранкою підкуповує тим, що вона пасує практично всім жінкам незалежно від форми обличчя і структури волосся. І навіть ті, у кого тонке волосся, можуть взяти на озброєння цю неймовірну зачіску — завдяки шарам, вона додає волоссю шикарного обсягу. А елегантна середня довжина дозволить вам за бажання створювати різні зачіски.

Родзинкою стрижки 2023 м'який боб є фантастичний чубчик-фіранка, що робить акцент на очі і водночас пом'якшує риси обличчя. Ба більше: цей чубчик вмить перетворює образ з простого в загадковий, тому не дивуйтеся потім, що всі погляди оточення будуть зосереджені на вас.

Наймодніша стрижка 2023
Наймодніша стрижка 2023 / Instagram

Жіноча стрижка на середнє волосся м'який боб 2023 стане рятувальним кругом для тих, хто не хоче витрачати занадто багато часу на укладання. Все завдяки тому, що в цьому випадку легка недбалість і недосконалість підноситься до небес. Якщо ви вирішите зробити цю стрижку, то зможете звільнити собі вранці трохи часу, адже особливих зусиль не знадобиться.

Наймодніша стрижка 2023
Наймодніша стрижка 2023 / Instagram

Щоб стрижка жіноча 2023 м'який боб виглядала на мільйон доларів, потрібно просто нанести гель для укладання або мус на волосся, трохи спушіть волосся пальцями, і все готово. Якщо ваш перукар зробив все правильно, то навіть гребінець вам знадобиться мінімально — тільки для того, щоб надати форму чубку-шторці.

Наймодніша стрижка 2023
Наймодніша стрижка 2023 / Instagram

Не прагніть до того, щоб лінія зрізу була рівною — навпаки, пасма повинні розлітатися по сторонах, а шевелюра виглядати злегка кудлатою - саме це робить стрижку м'який боб з чубчиком 2023 ще більш невимушеною і чарівною.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти