Наймодніше жіноче взуття 2022, яке захочеться із задоволенням носити хоч щодня

23 січня 2022, 14:40
У 2022 році на нас чекають ультрасучасні туфлі з вигнутими підборами та розкішні балетки. Але не тільки!

Цього року ми багато гулятимемо і відвідуватимемо різні цікаві заходи, принаймні, гарними і в ошатному вбранні нас бачать знамениті кутюр'є, тому модне жіноче взуття 2022 – яскраве, як ніколи. Будьте готові ховати свої капці вглиб шафи, адже на всіх нас чекають неймовірні мюлі з гострим носком, чудові балетки і все те, що дозволить всюди виглядати ефектно і трохи гламурно. Тенденції взуття на 2022 рік вас приємно здивують!

Зокрема, в моду входять приголомшливі скульптурні підбори - так-так, ті самі, які зазвичай носять на червоних доріжках. Вулична мода 2022 змінює свій стиль - маленькі витвори мистецтва входять в наше повсякденне життя. На нас чекають ультрасучасні туфлі з вигнутими підборами і дивовижними деталями. Модні туфлі 2022 з незвичайними підборами стають новими прикрасами нашого образу.

Також в моду повертаються балетки в стилі 90-х - але не прості, а шикарні! Оскільки комфорт став одним з найважливіших критеріїв при виборі взуття, то багато дизайнерів попрацювали на славу, щоб модні балетки 2022 склали гідну конкуренцію кросівкам.

У показі колекції Chanel весна-літо 2022 знайдете балетки і туфлі з оригінальними підборами, від яких складно відірвати погляд:

Незабаром на полицях магазинів ми побачимо босоніжки з ремінцями - це й моделі на підборах, і без них. При цьому кожен знайде щось своє: це можуть бути і варіанти з безліччю ремінців, і лайт-версії з декількома тонкими ремінцями.

У весняно-літньому сезоні ми продовжимо носити взуття з квадратним носком, але також на вершині моди опиниться класичний загострений носок. Щоб виглядати стильно, можете вже сьогодні підшукувати собі мюлі з гострим носком або туфлі - їх можна поєднувати з практично будь-яким одягом, від чого ви будете в захваті.

У неймовірному показі Prada весна-літо побачите, яке взуття буде в моді 2022:

Армійські черевики родом з 40-х, які в останні кілька років завоювали серця багатьох жінок у всьому світі, все ще у тренді, тому ранньою весною і восени вони стануть просто незамінними. Ба більше: в залежності від погодних умов їх можна носити навіть влітку.

Готуйтеся також носити яскраве взуття соковитих відтінків - воно зустрічатиметься всюди. Жіночі туфлі, босоніжки 2022, чоботи і черевики кольору тенісного м'яча, апельсина і малини стануть для нас справжнім викликом, але не варто забувати, що це всього лише взуття, і часом дуже корисно вийти за межі внутрішніх обмежень і відчути всю красу свободи.

У показі Versace весна-літо 2022 побачите багато зразків яскравого взуття:

Звичайно ж, її величність Мода 2022 не могла не врахувати той факт, що в капцях ми провели багато часу і пережили в них найрізноманітніші емоції. Тому в тренді взуття жіноче, щедро прикрашене хутром. Також зверніть увагу на босоніжки з "дутими" або стьобаними ремінцями - це новинки сезону.

У неймовірному показі колекції Balmain весна-літо 2022 представлені модні босоніжки зі стьобаними ремінцями:

Ще одна важлива модна тенденція 2022 - це носити взуття під сумку, або навпаки. Те, що ще вчора вважалося модною помилкою, сьогодні знову актуально. Тому під нові туфлі можете підбирати собі відповідні аксесуари, і будете на висоті.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти