Самі небеса заручать: 5 знаків зодіаку зустрінуть свою любов до кінця року

27 вересня 2022, 19:28
Ця осінь подарує їм незабутні зустрічі і яскраві любовні переживання.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022 - 3 знака які зможуть зустріти любов до кінця року / ua.depositphotos.com/

Для п'яти знаків зодіакального кола час до настання Нового 2023 року може принести доленосні зустрічі і несподівані повороти подій в особистому житті.

Про те, яка тварина стане покровителем наступаючого року і що потрібно зробити, щоб залучити удачу, читайте в матеріалі: 2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати.

Астрологи назвали п'ять знаків гороскопу, які до кінця року зможуть зустріти свою другу половинку і випробувати щастя в любові.

відео дня

Визначитися зі своїми бажаннями

Представникам знака стихії землі необхідно розлучитися з минулим і негативними установками, які заважають рухатися вперед назустріч щасливим відносинам. Вам потрібно провести роботу над собою і розібратися зі своїми істинними бажаннями і почуттями. Ви повинні чітко зрозуміти якого партнера хочете бачити поруч з собою, це допоможе побудувати гармонійні відносини. Зірки обіцяють доленосну зустріч в кінці року.

Нові зустрічі та яскраві побачення

В життя повітряних знаків романтика і любов може увійти в середині або наприкінці осені. Близнюкам не варто піддаватися спокусам відновити відносини з колишніми. Потрібно згадати чому вони закінчилися. Замість того, щоб ностальгувати про минуле, вирушайте на побачення. Ви зустрінете людину, яка змусить серце битися частіше, і відносини з якою будуть розвиватися стрімко.

читайте такожЖиття - біль: названі найнещасніші жінки гороскопу

Стрімкий роман

Якщо особисте життя на початку року залишала бажати кращого, то ближче до кінця осені Діви зможуть зустріти людину, яка розділить інтереси і захоплення. Відносини можуть прийняти серйозні обороти вже взимку. Не виключено, що 2023 - рік Кролика стане роком щасливих змін в сімейному стані.

Багатообіцяючі знайомства

До кінця року самотні представники вогняного знака зможуть зустріти свою другу половинку. Вас чекає багато цікавих знайомств і приємного спілкування. Однак не варто поспішати і падати у вир з головою, придивіться до своїх потенційних обранців краще. Прислухайтеся до підказок інтуїції.

читайте такожНе зможе встояти: що найбільше приваблює чоловіків за знаком зодіаку

Романтична поїздка

Середина осені для вільних Водоліїв буде періодом флірту і нових знайомств. Свою другу половинку люди повітряного знака зможуть зустріти в листопаді-грудні. Не виключено, що ви підете в поїздку або подорож, яке зміцнить вашу зв'язок і подарує незабутні емоції.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти