Найефективніший засіб від комарів удома: на випадок, якщо немає фумігатора

25 травня 2023, 17:52оновлено 26 травня 2023, 09:32
Главред розповість як позбутися від комарів вночі в домашніх умовах.
Найефективніший засіб від комарів будинку
Найефективніший засіб від комарів будинку / колаж: Главред, фото: pexels

В Україні була досить затяжна і волога весна, це саме ті умови, в яких інтенсивно можуть плодитися комарі. Зараз, в теплу пору року, ці комахи потрапляють в будинки і набридають, проте з ними можна впоратися. Про те як позбутися від комарів вночі в домашніх умовах читайте далі.

Як позбутися від комарів будинку - популярні способи

Найперший, трохи небезпечний, але дієвий спосіб позбавлення від комарів - кавова гуща. Комарі не люблять аромат кавової гущі, тому просушений матеріал можна насипати на фольгу або інший матеріал, який не горить, а потім підпалити в центрі. Випаровування, які будуть виходити з гущі - відлякають комарів, проте необхідно бути особливо уважними і обережними.

Також позбутися від комарів можна за допомогою масла лаванди. Комарі - це ті комахи, які не переносять аромат лаванди. Тому, якщо вам необхідно позбутися від комарів - розпорошуйте в квартирі аромат лаванди або нанесіть його на себе.

Найефективніший засіб від комарів будинку - рослини

Мало хто знає, але деякі рослини здатні відлякати комарів від вашого будинку. Для того, щоб комарі не псували вечори - можна поставити на всі вікна герань або томати. Ці рослини здатні впливати на комарів і відлякувати їх.

Що найкраще допомагає від комарів вдома - трави

У натуральній боротьбі з комарами також можуть допомогти трави. Наприклад - подрібнений базилік. Якщо цю рослину в подрібненому вигляді розкласти по дому - комарів стане значно менше, а можливо - вони зникнуть зовсім. Те ж стосується м'яти і часнику.

Дивіться відео про те, як захиститися від комарів:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти