Найгарніші новорічні зачіски 2022, якими неможливо не зачаруватися

5 грудня 2021, 20:24
Зачіски на Новий рік 2022 підкорять вас з першого погляду, і ви гарантовано станете зіркою вечора.

Ближче до кінця року жінки люблять багато готуватися - вони ретельно продумують всі деталі свого образу, і новорічна зачіска в цьому списку серед перших. Усім хочеться увійти в Новий рік королевою, від якої всі будуть у захваті. Насправді жінки дуже багато сенсу вкладають в новорічні зачіски.

І тут вкрай важливо, щоб бажання збіглися з можливостями. Річ у тім, що зачіска на Новий рік 2022 повинна гармонійно поєднуватися з сукнею і макіяжем, і якщо ви мрієте про розкішні коси, а у вас коротке волосся, то доведеться створювати красу на голові з того, що є.

Новорічні зачіски 2022 підкорять вас з першого погляду, і ви маєте всі шанси стати зіркою вечора. Звичайно ж, тут ще багато залежить від смаку жінки.

Зачіски з розпущеним волоссям на Новий рік стануть знахідкою для тих, хто хоче виглядати спокусливо в домашньому колі, а оригінальні зачіски на корпоратив з косами перетворять кожну жінку на центр Всесвіту.

Проте, якщо ви не встигнете записатися в салон краси, то не хвилюйтеся - деякі новорічні зачіски ви зможете зробити вдома самостійно.

Ми переконані, що зачіски на новий 2022 рік у наших читачок повинні бути дуже гарними і класними, адже в цю чарівну ніч всі, незалежно від віку, в душі чекають на диво. А дива в наше життя приходять непомітно - крихітними кроками крізь щирі посмішки, хороші думки і радість в душі. Впевненість у власній привабливості, безумовно, викликає у нас позитивні емоції.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Ми підготували для вас добірку наймодніших зачісок на свято, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки актуальних варіантів для натхнення.

Модні новорічні зачіски 2022 – на що звернути увагу

Акцент на невимушеність

Зачіски на Новий рік тигра повинні бути насамперед ультрасучасними. Настав час відмовитися від застарілого жорсткого стилю. Не прагніть зафіксувати лаком кожну волосинку. Запам'ятайте: найкращі сучасні зачіски для вечірок виглядають природно. Неслухняні розпущені пасма - ось до чого потрібно прагнути, створюючи зачіску для зустрічі нового року.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Коси у тренді

Цьогоріч модно як ніколи заплітати кіски на Новий рік. Наприклад, якщо у вас романтичний образ, то зробіть кіски збоку з декількома розпущеними пасмами. Ви також можете зробити розкішну французьку косу. Втім, будь-які кіски перетворять вас на казкову принцесу, а для новорічної ночі це ідеальне рішення. У нашому матеріалі Як заплести модні французькі коси і зачарувати всіх навколо можете докладніше дізнатися про плетіння волосся і чим його прикрашати.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Забудьте про ідеальні кучері

Не поспішайте своє довге або середнє волосся накручувати. Як ми вже говорили вище, стильні новорічні зачіски 2022 повинні бути легкими і природними. Тому відмовтеся від планів зробити ідеальні кучері та локони. Лаконічність і простота - це нормально для новорічного свята. Хоча ви можете надати волоссю руху за допомогою легких локонів.

Водночас маленькі деталі здатні додати вашому образу родзинки і створити святковий настрій. Маленький аксесуар на голові вмить зробить вашу зачіску ошатною. Ба більше: він багато може розповісти оточенню про вас - тому під час вибору шпильки гарненько подумайте, що про що ви хочете сказати світу!

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

Новорічні аксесуари для волосся

Будете приємно здивовані, але і тут все досить просто. Звичайна стрічка здатна додати вашому образу чарівності. Також ви можете прикрасити волосся мереживною пов'язкою або ланцюжком. Зовсім не важливо, якої довжини, кольору і структури у вас волосся – за допомогою цих диво-деталей ви будете виглядати оригінально й чарівно в ніч, коли потрібно загадувати бажання.

Новорічні зачіски 2022
Новорічні зачіски 2022 / Instagram

У цьому сюжеті дизайнер Андре Тан розповів, як одягнутися стильно і доречно на новорічний корпоратив:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти