Найкращі місця України для новорічних свят: куди відправитися "запалювати ялинку"

30 листопада 2021, 00:25
В Україні є казкові місця, які на Новий рік подарують вам фантастичний настрій.
Новий рік, ялинка, Київ
Новий рік в Україні: де зустріти / Фото Reuters

Новорічні свята не за горами і кожен планує свою відпустку заздалегідь. У зв'язку з пандемією коронавірусу навіть ті, хто звик зустрічати черговий рік за "бугром", в цьому році вважають за краще залишатися вдома.

Найкращі місця України для

новорічних свят:

Львів.Старовинне місто з дивовижним історичним центом вразить красою в будь-який час року, а до Нового року Львів прикрасять в, без перебільшення, казкове вбрання. Перед Оперним театром вас здивує неймовірної краси ялинка, а опівночі в місті запустять традиційний салют. З 10 грудня до 14 січня у Львові буде відкрито Різдвяний ярмарок з безліччю смаколиків і незвичайних сувенірів, які припадуть до смаку навіть самим завзятим перфекціоністам.

Одеса. Морський курорт прекрасний в будь-який час року, а в зимові свята ціни на житло будуть набагато нижче і це ще одна причина для того, щоб побачити Одесу не просто зимову, а новорічну.

Карпати. Ті, хто вважають за краще активні розваги на будь-який смак: катання на лижах, сноуборді та санях, зимові піші походи, а також любителі сито пообідати і випробувати регіональну кухню, можуть з упевненістю збиратися в гори. Однак, варто пам'ятати, що в кишені повинні бути "кругленька" сума.

Карпати
Новий рік в Україні: де зустріти / ua.depositphotos.com

Диканька.Якщо ви ще не були в найвідомішому українському селі, то новорічні свята якраз саме те, щоб насолодитися цією пам'яткою. Адже це селище асоціюється з містикою і персонажами гоголівських різдвяних оповідань. У новорічні свята там завжди влаштовують ярмарки, співають українські пісні і ставлять театралізовані вистави.

Нагадаємо, у Києві вже почали встановлювати головну ялинку країни. Красуня обійдеться в 27 мільйонів гривень. Для неї прикуплять незвичайні прикраси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти