Найкращі подарунки: що дарувати кожному знаку зодіаку

24 серпня 2022, 05:30оновлено 31 серпня 2022, 16:17
29553
Більше не потрібно ламати голову при виборі подарунка. Ми розібралися, який сюрприз точно сподобається кожному знаку зодіаку.
Подарунок
Що подарувати кожному знаку зодіаку / pixabay

Багато хто ламає голову, коли до певного свята або події залишаються лічені дні, а ідей для подарунка все ще немає. Особливо складно, коли людина, якій готується сюрприз, малознайома.

Та й взагалі, якщо здається, що у людини все є, то вибір стає ще більш складним. Не завжди ми можемо потрапити в ціль при виборі якогось товару в якості подарунка навіть для рідних людей, яких, здавалося б, добре знаємо. Тому що вже говорити про сюрпризи для мало знайомих людей, колег, далеких родичів.

Але вихід є. При виборі подарунка можна звернути увагу на те, який знак зодіаку у цієї людини. Ми розібралися, які саме сюрпризи точно оцінять представники кожного знака.

Овни будуть раді подарунку, який підкреслить їх зовнішній вигляд і індивідуальність. Їм можна подарувати сертифікат в спортзал або на якусь подію, яка зможе подарувати враження. Овни зрадіють стильному і комфортному одягу або металевому предмету для інтер'єру. Також їх вразить феєрверк або щось інше, що пов'язано з вогняною стихією.

цвети_рози_празднік_конфети_подарок
Що подарувати кожному знаку зодіаку / 1zoom.ru

Тельці оцінять якісний дорогий і красивий подарунок. Їм сподобаються предмети, які створять в будинку затишок - статуетки, пледи, фірмова постільна білизна. Відмінним подарунком стане і те, що має відношення до грошей - шкіряний гаманець або незвичайна скарбничка. Вони також будуть раді дорогому вину або походу в хороший ресторан.

Близнюки зрадіють подарунку, який буде нести інформаційну користь - смартфон, книги, сертифікат на майстер-класи, настільні ігри. Також їм сподобаються цікаве письмове приладдя - стильний щоденник або пір'яна ручка. Близнюки будуть приємно здивовані брендовим речам, цікавим аксесуарам (наприклад, браслетам). Кращим подарунком для тих, хто любить активний відпочинок, стануть ролики, самокат або путівка.

Раки віддадуть перевагу практичним речам. Але також вони будуть раді подарунку, який буде нагадувати про того, хто його вручив. Це можуть бути картини, свічки, альбоми для фотографій або настільні ігри. Також їм сподобається сертифікат, наприклад, на масаж або екскурсія по стародавніх місцях.

Леви точно будуть приємно здивовані вишуканим аксесуарам, прикрасам, годиннику або парфумам. Якщо у них є хобі, то краще зробити сюрприз, пов'язаний саме з цим. Потрібно пам'ятати, Леви не переносять ніяких виробів своїми, так що краще не витрачати на це час.

подарунок
Що подарувати кожному знаку Зодіаку / pixabay

Дівам потрібно дарувати те, чим вони будуть користуватися щодня - інструмент для професійної діяльності, щоденники, органайзери або постільну білизну. Представники цього знака зодіаку також люблять рослини і тварини, так що можна подарувати їм кімнатну квітку або аксесуар для вихованця.

Терези будуть раді квиткам на концерт або цікаву церемонію, які подарують радісні емоції. Також їм сподобається щось для дому, наприклад, постільна білизна або ажурні серветки. Вони не зможуть встояти перед красивим кольє або приємним парфумом.

Скорпіонам складно догодити, але можливо. Кращим подарунком може стати щось незвичайне - консультація у таролога або астролога, амулети і обереги, сертифікати на екстремальні розваги. Також вони оцінять подарунок, який підкреслить їх пристрасну натуру - від нижньої білизни до іграшок з секс-шопу.

Стрільці назвуть найкращим подарунком подорож, речі для спорту, похід на квести і тренінги або семінари за участю відомих людей. Вони також оцінять предмети з історією.

Козероги неймовірно вимогливі і цінують спокій. Їм більше сподобається якийсь інтелектуальний подарунок, ніж черговий набір посуду - щоденник-планер, ігри на логіку, курси для підвищення кваліфікації, поїздка в гори. Якщо Козероги щось колекціонують, то вручіть подарунок, пов'язаний саме з цим.

Водолії люблять все нове і будуть раді трендової речі, свіжому бестселеру або новому гаджету. Вони також обожнюють нові враження і будуть в захваті від польоту на повітряній кулі, поїздці на квадроциклах або польоті в аеротрубі.

Риби приємно здивуються картам Таро або атласу зоряного неба. Вони також зрадіють свічкам, відпочинку на природі, походу в спа або консультації з психологом. Риби оцінять похід на творчий майстер-клас або концерт.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти