Найкращі ідеї для оформлення передпокою: як зробити вузький коридор просторим і практичним

27 листопада 2021, 01:52
ТОП-3 поради, як розширити простір в передпокої і підібрати правильні меблі.
Найкращі ідеї для оформлення передпокою: як зробити вузький коридор просторим і практичним
Передпокій може бути просторою / http://dizajninfo.ru/

Передпокій - це візитівка будинку і його господарів. Незважаючи на те, що ця кімната грає більше практичну роль ніж вітальня, де можуть засидітися гості, на неї дуже пильно звертають увагу. Тому, важливо, щоб вхід в будинок не зіпсував першої думки про тих, хто в ньому живуть.

Дуже часто передпокої маленькі, особливо в квартирах. І господині просто дивуються, де поставити самі елементарні предмети меблів - шафу, полицю для взуття, вішалку.

Але з урахуванням сьогоднішніх дизайнерських рішень, це не проблема.

відео дня

По-перше, ви можете замовити недорогу і оригінальну шафу-купе будь-якого необхідного вам розміру. Заощадити на грошах і подальшої фантазії про декор передпокої допоможе дзеркальна шафа. Він прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр.

До того ж, рішення з фотодруком відходять у минуле, а ще у вас незабаром може помінятися смак і ви захочете змінити колір передпокою. У такому випадку це не буде проблемою.

Ще одна перевага дзеркальної шафи-купе - місткість і економія простору на дзеркалі. Адже в передпокої воно наднеобхідно, а повісити його часто ніде.

Шафу краще розташувати по зручно вам стороні двері. Навпаки це робити небажано, адже всі входи в будинок, будуть бачити, м'яко кажучи, неестетичну картину вмісту в ній (адже вона може бути відкритою, як раз під час приходу декількох гостей). А ще експерти кажуть, що таким чином йтиме вся позитивна енергія з дому.

По-друге, зробити передпокій незвичайною і практичною допоможе вішалка-стійка. Її можна розташувати як в кутку, так і посеред кімнати (головне, щоб не заважала проходу). Але тут є одне але. На такий предмет меблів не поміститься багато одягу. Тому додаткові куртки, пальто і шуби доведеться зберігати, наприклад, в шафі в спальні.

Зараз є багатий вибір різних вішалок. Але найкраще підійде витончена меблі з дерева або ковані.

Найкращі ідеї для оформлення передпокою: як зробити вузький коридор просторим і практичним
Ідеї для коридору і передпокою / dizajninfo.ru

По третє, в передпокої необхідний пуф. Щоб, увійшовши в будинок, зняти втому з першої хвилини, роззуватися краще сидячи на зручному кріслі.

Міні-пуф, міні-табуретка або лаконічне крісло прекрасно доповнять інтер'єр і помістяться навіть у вузькому квартирному коридорі.

Підсумовуючи - кольори вибирайте світлі і натуральні. Вони розслаблюють і збільшують простір, а ще, звичайно ж, освітлюють безвіконну кімнату.

Підлогове покриття - найкраще кахель або дерево. Хоча сьогодні є широкий вибір якісного лінолеуму, а з огляду на те, що кімната маленька, сильно затратно це не буде. У коридор все заходять у взутті, на якій може бути бруд і вода. Це зіпсує ламінат.

І ніколи не впадайте у відчай, не зумівши знайти рішення відразу – вихід є завжди. Головне - його шукати.

Найкращі ідеї для оформлення передпокою: як зробити вузький коридор просторим і практичним
Ідеї для передпокою / dizajninfo.ru

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити незвичайну перегородку у вітальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти