Наймодніші жіночі стрижки 2022, які допоможуть відкрити нову сторінку в житті

4 грудня 2021, 20:26
Уже зараз чітко вималювалися деякі тенденції стрижок 2022, і ми вам про них розповімо.

Якщо на порозі нового 2022 року ви відчуваєте, що настав час провести умовну межу і відкрити нову главу в своєму житті, то почніть зі стрижки. Адже незвичайна зачіска здатна вмить підійняти ваш стиль на вищий рівень і змусити подивитися на світ іншими очима. Тому легко відпускайте минуле,і впустіть до свого життя модні стрижки 2022 жіночі.

відео дня

І навіть якщо ви поки не збираєтеся кардинально змінювати імідж, корисно знати, чим дихає непередбачуване перукарське мистецтво. Звичайно ж, наступного року на нас можуть чекати сюрпризи. Проте, вже зараз чітко вималювалися деякі тенденції стрижок 2022.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які стрижки жіночі 2022 заслуговують на особливу увагу, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для натхнення.

Напевно, коли ви дочитаєте цей текст до кінця і подивіться всі фото, то відразу захочете записатися на стрижку до свого перевіреного майстра.

Модні стрижки 2022 на коротке волосся

Стрижка піксі

Для тих, хто готовий піти на найрадикальніші кроки заради народження нової версії себе, радимо спробувати одну з найкрутіших коротких стрижок прийдешнього модного сезону – стрижку піксі 2022. Вона гарантовано додасть вашому образу характеру, унікальності та легкості. Суть цієї стрижки в тому, що ззаду та біля скронь волосся стрижуть коротко, а зверху – трохи довше. Фішка - в чубку, який пом'якшує образ.

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Каре до підборіддя

Короткі жіночі стрижки 2022 немислимі без каре до рівня підборіддя. Вже зараз така довжина зачарувала багатьох жінок у всьому світі, і наступного року ця пристрасть навряд чи вщухне. Це одна з небагатьох стрижок, яка ідеально пасує всім жінкам незалежно від віку, форми обличчя і структури волосся, при цьому не виглядає банально. А завдяки деталям - укладання гладке або хвилясте, проділ бічний або прямий, чубчик або його відсутність – каре до підборіддя в кожному конкретному випадку виглядає неповторно, немов маленький шедевр.

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Стрижки 2022 жіночі на середнє волосся

Асиметричний боб

Яскравим та ефектним представником модних стрижок середньої довжини є боб з асиметрією. Ця дивовижна стрижка вміє надати волоссю колосальний обсяг і рух. Секрет зачіски в тому, що ззаду волосся коротше, а спереду – довше. Жіноча стрижка 2022 боб з асиметрією стане знахідкою для тих жінок, яким бракує сміливості та впевненості в собі – результат вас приємно здивує!

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Стрижка маллет

Сучасна стрижка маллет підкуповує своєю неординарністю і бунтарським стилем. Якщо раптом вам все набридло, і ви хочете показати світу свій характер, то стрижка маллет 2022 – те, що вам потрібно. Трохи незрозуміла і дуже приваблива, стрижка маллет повернулася в моду з 80-х, однак, змінилася до невпізнання. В її основі - коротке волосся спереду і згори, і подовжене – на потилиці.

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Стрижка вовка

Вершину моди 2022 підкорює незвичайна жіноча стрижка вовка. Вона трохи нагадує зачіску маллет, а чимось схожа на знамениту кудлату стрижку шеггі з 70-х. Стрижуть її шарами, при цьому обов'язково повинен бути чубчик-фіранка - він об'ємний, гарно розтікається по боках та ефектно обрамляє обличчя. Як результат виходить модний ефект "вовка".

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Подовжений боб

У 2022 році нам нікуди не дітися від улюбленої стрижки знаменитостей під назвою лоб, або лонг боб. Її багато хто обожнює за те, що вона красиво обрамляє обличчя й додає образу особливого шарму. Універсальна стрижка на середнє волосся 2022 подовжений боб ідеально пасує і для хвилястого волосся, і для кучерявого, і для прямого.

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Стрижки 2022 на довге волосся

Якщо у вас довге волосся, то не поспішайте з ним прощатися. У 2022 році в моді супер довге волосся. Тільки є одна умова - волосся повинно бути здоровим. Тому перш ніж брати до рук ножиці, спробуйте просто додати своєму волоссю блиску та життя.

Що стосується укладання довгого волосся, то не прагніть зробити свою шевелюру ідеально гладкою. Навпаки, додайте кілька шарів - вони подарують вашому образу легкості, а волоссю – розкішного об'єму.

Жіночі стрижки 2022
Жіночі стрижки 2022 / Instagram

Крім того, ви можете змінити образ лише за допомогою чубчика – зараз на особливу увагу заслуговує чубчик на два боки у стилі романтичних 70-х.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти