Наймодніші жіночі стрижки для круглого обличчя 2022, які чудово роблять стрункішою

25 січня 2022, 10:58
Головна мета стрижки для круглого обличчя - не замаскувати його за волоссям, а візуально подовжити й змістити акценти.

Жіноча стрижка повинна бути не тільки модною, але й вдалою. Адже всі ми різні, й у кожної з нас обличчя певної форми. Тому перш ніж вибирати ту чи іншу зачіску, переконайтеся в тому, що вона вам ідеально пасує.

відео дня

У будь-якому разі, форма обличчя - не вирок, і не потрібно намагатися сховатися за волоссям. Якщо у вас кругле обличчя - коли ширина і висота приблизно однакові - то не поспішайте напускати на обличчя пасма. Річ у тім, що ключова мета стрижки для круглого обличчя – не замаскувати його за волоссям, а візуально подовжити і змістити акценти.

Модні стрижки 2022 для круглого обличчя - це саме те, що допоможе зробити ваше життя вранці простішим, оскільки більше не доведеться носити темний одяг і витрачати час на макіяж, щоб здаватися візуально стрункішою. Секрет не в тому, щоб намагатися виглядати худою або приховати те, що викликає у вас неоднозначні емоції, а в тому, щоб ви відчули себе красивішою і впевненішою після відвідування перукаря.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які стрижки жіночі для круглого обличчя будуть модними цього року, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модні жіночі стрижки 2022 для круглого обличчя: на що звернути увагу

Стрижка для круглого обличчя тупий боб 2022

Власниці круглих облич у 2022 році повинні звернути увагу на стрижку тупий боб. В основі стрижки абсолютно пряме волосся довжиною нижче підборіддя і дуже рівна лінія зрізу. Додайте м'які відблиски й отримаєте неймовірну зачіску, яка візуально зробить вас стрункішою і підкорить всіх навколо.

Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022
Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022 / Instagram

Стрижка для круглого обличчя жіноча шеггі 2022

Незалежно від того, скільки вам років, якщо ви шукаєте стильну стрижку на довге волосся для круглого обличчя, то спробуйте знамениту шеггі родом з 70-х, або як її ще називають – махорку. В основі стрижки хаотичні шари і чубчик з проділом по центру або бічний - все це може візуально освіжити образ, зробити вас стрункішою і навіть молодшою.

Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022
Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022 / Instagram

Модна стрижка для круглого обличчя маллет 2022

Суть цієї трендової стрижки в тому, що у верхній і задній частині шиї роблять обсяг, а з боків волосся стрижуть трохи коротшим. Родзинкою стрижки маллет є чубчик. Так ось, завдяки подовженій формі візуально поліпшуються риси обличчя, а також створюється приголомшливий ліфтинг-ефект, який зробить вас стрункішою.

Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022
Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022 / Instagram

Модна жіноча стрижка A-line боб 2022

Однією з найпопулярніших стрижок для власниць круглих облич є A-line боб. Стрижуть її так: ззаду волосся роблять коротшим, а потім його поступово подовжують вперед. Візуально виходить літера "А". Так ось, цей чіткий кут дозволяє приховати щоки і створити ефект схуднення, що допомагає збалансувати риси круглого обличчя.

Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022
Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022 / Instagram

Стрижка піксі для круглого обличчя 2022

Усі ті, хто вважає за краще коротке волосся, можуть взяти на озброєння класичну стрижку піксі з подовженим чубчиком, який нарізаний "пір'ям". Завдяки асиметрії зміщуються акценти. Це дійсно дивовижна стрижка, адже вона діє на оточення, немов магніт, і нікому діла не буде до того, якої форми у вас обличчя.

Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022
Жіночі стрижки для круглого обличчя 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти