Найгірші батьки за знаком зодіаку: хто вони і чому їм краще не народжувати дітей

23 грудня 2022, 13:15
Астрологи з'ясували, хто зі знаків Зодіаку буде жахливим батьком.
сім'я-батьки
Погані батьки за знаком Зодіаку / GoodFon

Кожна людина може сказати, що саме відносини з батьками впливають на те, як складається все подальше життя. Одні батьки можуть надихнути дитину і налаштувати на щасливий життєвий шлях, інші дарують тільки комплекси і образи. Астрологи дізналися, які знаки зодіаку, швидше за все, не будуть хорошими батьками для своїх дітей.

Тирани і егоїсти

Уродженці палаючого знака Овни досить егоїстичні в своїх бажаннях. Вони не вміють ділити простір з іншими людьми, не вміють домовлятися і знаходити компроміси. Втомлений Овен ніколи не зможе терпіти відсутність тиші і суєту навколо себе, як зазвичай це буває з дітьми. Овнам-батькам також буде складно знаходити спільну мову з дорослими дітьми.

Безвідповідальні мрійники

Представники знака Близнюки часто пізно дорослішають або не дорослішають взагалі. Люди, народжені під цим знаком, практично ніколи не хочуть брати на себе відповідальність за що-небудь і, як правило, перекладають її на інших. У більшості випадків Близнюки-батьки не будуть виховувати належним чином, проте забезпечити дитинство-казку вони все-таки можуть.

Гіперопікаючі та непроникні

З батьками-Козерогами діти будуть позбавлені дитинства. Як правило Козероги дуже дисципліновані і не дають своїм дітям спокійного життя, займаючи їх усім, чим тільки можливо. Жорсткий графік не дасть дітям Козерогів дізнатися, що таке справжнє безтурботне дитинство.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти