Найщасливіші і найжахливіші дні 2022 року: астролог назвав дати

3 січня 2022, 03:50оновлено 3 січня 2022, 08:57
15235
На думку астролога Влада Росса, березень 2022-го буде найнебезпечнішим місяцем року.
Астролог назвав найсприятливіші і найнесприятливіші дати 2022 року
Плануючи важливі заходи в 2022 році, слід звернути увагу на найвдаліші і найбільш несприятливі дні, названі астрологом / ua.depositphotos.com

Гороскоп на 2022 рік говорить, що квітень стане найвдалішим і найбільш сприятливим місяцем 2022 року – "місяцем великого щастя". Однак особливо слід відзначити два дні, коли фартити буде всім і в усьому. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Найвдалішим днем 2022 року, За словами астролога, стане 27 квітня.

"Щасливі події не тільки цього дня, але й протягом усього місяця, будуть обумовлені великим парадом планет, коли поєднаються Місяць, Венера, Юпітер і Нептун. Це обіцяє щастя, удачу в бізнесі, грошах і любові. На 27 квітня сміливо можна призначати одруження", – відзначив Влад Росс.

Другий найбільш вдалий день 2022 року, на думку астролога, випаде на 12 квітня.

"Це буде обумовлено поєднанням Юпітера і Нептуна, яке відбувається раз на 600 років. Обидві планети керують Рибами. У цей час все буде чудово, без складнощів і проблем", – запевнив Росс.

При цьому астролог зазначив, що найбільш негативний момент 2022 року теж станеться навесні і теж буде пов'язаний із парадом планет. Найбільш несприятлива дата року, за словами Влада Росса, – це 2 березня.

"Цей день буде настільки несприятливим і небезпечним, що на Землю може впасти метеорит або астероїд. Втім, це може статися ще в лютому. 2 березня в одному з 38 градусів збереться одразу дев'ять планет (всі, крім Урану), може вибухнути велика катастрофа, або відбудуться події, які матимуть серйозні наслідки для мільйонів людей. Наприклад, Путін може напасти на Україну, або в Росії станеться переворот", – пояснив Росс.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві - поспівчувати

Тому березень – найнебезпечніший і найбільш катастрофічний місяць, резюмував астролог.

Однак на цьому невдалі дні 2022 року не закінчуються – на нас ще чекають небезпечні періоди поблизу сонячних затемнень, попередив Росс.

"Мова йде про 30 квітня – сонячне затемнення в знаку Тельця (складний період триватиме з 27 квітня до 3 травня), а також 25 жовтня – сонячне затемнення в Скорпіоні (складний період – 22-28 жовтня)", – зазначив астролог.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: які небезпеки і можливості принесе рік Тигра

За його словами, в ці дні проблеми і клопіт створять питання, пов'язані з фінансами, цінностями, власністю, фізичними та матеріальними ресурсами, а також опором змінам.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви зможете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти