Найщасливіші знаки зодіаку березня 2023: лише 4 знакам пощастить у всьому

4 березня 2023, 15:10
Всього кілька знаків зодіаку в березні 2023 року сміливо можуть очікувати підвищення, надбавки і налагодження любовних відносин.
Влад Росс, гороскоп 2023
Влад Росс назвав заків зодіаку, яким пощастить у березні 2023 року / Колаж фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Для деяких знаків Зодіаку Березень 2023 року принесе невдачі, але для чотирьох знаків він стане неймовірно щасливим і везучим періодом. Відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів про те, хто буде безтурботно жити в березні 2023 року.

Гороскоп Близнюки на березень 2023

У Близнюків березень-2023 пройде під великим знаком плюс. У березні представники цього знака будуть намагатися бути в курсі подій, що відбуваються. Чим більш поінформованими будуть Близнюки в різних сферах, тим більше корисного почерпнуть для себе.

"У них з'явиться шанс не тільки здобути своє місце під сонцем, а й вирішити наболілі грошові питання. Великий фарт, удача в грі, фінансах, життєвих ставках – все це намічається саме в березні., - говорить Влад Росс.

Кар'єра. Професійні завдання будуть вирішені Близнюками досить швидко і без особливих зусиль. Їм частіше варто цікавитися тим, що відбувається довкола, адже це допоможе не випустити з уваги щось дуже важливе. Крім того, успіху Близнюків сприятимуть гармонійні відносини з колегами, які завжди будуть готові їм допомогти своєю порадою. Вдало складатимуться переговори, короткострокові поїздки та відрядження.

Гроші. У сфері фінансів період досить рівний і хороший.

Кохання. Близнюки в березні будуть налаштовані на легковажний лад. Їм може захотітися чогось хвилюючого, особливо поблизу 8 березня. Цілком можна дозволити собі невелику пригоду, але заграватися не варто.

"Постійний партнер, можливо, захоче змусити Близнюків поревнувати, чим викличе сплеск емоцій. Краще в цей час не зраджувати, інакше можливий великий скандал. Одиноким Близнюкам нові стосунки спочатку можуть здатися безхмарними, але потім вони зрозуміють, що поєднали свою долю з людиною, яка їм абсолютно не підходить", - додав астролог.

Здоров'я. Березень – хороший місяць для спортивних занять. Поки ще Марс в Близнюках, сприятливо записатися в секцію карате, боксу, фітнес-клуб, на плавання. Однак варто уникати екстремальних видів спорту на кшталт гірських лиж або стрибків із парашутом. Сприятливими будуть фізіотерапевтичні процедури, лікувальна гімнастика, масаж, а також візит до косметолога.

Гороскоп Рак на березень 2023

Березень-2023 буде вдалим місяцем для Рака. Представники цього знака будуть винагороджені за їхні терпіння і працю. Раки, які докладали максимальних зусиль для досягнення заповітної мети, будуть пожинати заслужені плоди. Кінцева мета буде досягнута. Ті Раки, які довгий час намагалися обійняти якусь цікаву їм посаду, в березні нарешті зможуть домогтися бажаного.

"Березень – це час для того, щоб зайнятися вдосконаленням і надолужити згаяне в особистому житті. Рак буде знаходитися на вершині успіху. У професійному плані Рак буде налаштований на позитив, адже від настрою буде багато що залежати в його житті. Рак – це дуже атмосферний знак зодіаку, і для нього важливий настрій. Місяць буде емоційним, цікавим. Однак ризиковані ситуації не слід виключати, тому що в другій половині місяця Марс увійде в знак Рака. Тому представників знака можуть очікувати ДТП, нещасні випадки і переломи", - сказав Росс.

Гроші. У фінансовому плані на Рака чекають дуже великі винагороди, хороші премії і підвищення заробітку. Тому якщо Раку давно не підвищували зарплату, він сміливо може просити про підвищення – він його отримає. Але розслаблятися не варто, потрібно й далі працювати, докладати зусиль, щоб кишеня не спорожніла. Зірки радять менше витрачати отримані кошти і більше економити.

Кохання. В особистому житті Ракам не варто ховати голову в пісок. Якщо для нього людина дорога, то з нею завжди можна буде знайти компроміс. Будь-які компроміси, повернення колишнього парнера дуже сприятливе цього місяця. Необхідно почути свого партнера.

"Раки-одинаки в березні отримають можливість познайомитися з представниками протилежної статі, але перспективними ці відносини стануть тільки в тому випадку, якщо самі Раки налаштовані на це. Тобто якщо Рак захоче, щоб відносини стали міцними і тривалими, вони такими стануть", - зазначив астролог.

Здоров'я. Гороскоп здоров'я попереджає Рака про можливі проблеми, пов'язані із загостренням хронічних захворювань, особливо шлунково-кишкового тракту. Не варто забувати про заходи профілактики, вчасно звертатися до лікаря. Крім того, слід зміцнювати імунітет і уникати переохолодження.

Гороскоп Лев на березень 2023

У Левів березень 2023 року пройде під двома жирними плюсами, це щасливчики місяця. Вони зуміють уникнути всіх непотрібних спокус і досягти успіху як у фінансовій сфері, так і в коханні.

"Леви візьмуть хороший темп ранньою весною: лідерство на роботі, ефективні починання, але варто трохи зменшити оберти, інакше заздрісники почнуть вставляти палиці в колеса. Шукати підтримку слід серед домашніх", - пояснив астролог.

Кар'єра. Трудова діяльність Лева в березні 2023 року буде складатися суперуспішно, на нього чекає зоряний час. З'явиться можливість реалізовувати задумані ідеї. Особливо вдало розвиватимуться події для Левів, задіяних у науці та IT-індустрії – є ймовірність зробити відкриття, захистити новий проєкт. Щоб домогтися успіху, потрібно проявляти наполегливість і старанність. Дехто з них у березні отримає дуже хорошу високу посаду, можливе стрімке кар'єрне зростання.

"Леву в березні важливо уникати конфліктів із діловими партнерами, оскільки можуть бути різні ускладнення. Однак впадати у відчай не варто – все налагодиться дуже швидко, і у Левів можуть бути хороші фінансові партнерські проєкти", - сказав Влад Росс.

Здоров'я. Найбільшу небезпеку для Лева становитимуть підвищений артеріальний тиск і серцева недостатність. Тому не рекомендується цього місяця багато бігати. Слід щадити себе в спорті, роботі, можна навіть на деякий час відкласти спортзал. Повноцінний відпочинок обов'язковий, хороший сон цього місяця – зцілення для Лева. Крім того, варто подолати свою тягу до смачної їжі, достатку і повного столу, краще сісти на дієту. Тому що важка їжа і вживання алкоголю є фактором ризику при серцево-судинних захворюваннях. Леву варто постувати.

Гороскоп Терези на березень 2023

У Терезів у березні-2023 буде чудовий період. У них з'являться великі творчі можливості, і їм не варто стримувати свої пориви. У березні саме ця якість принесе Терезам успіх, удачу, нові приголомшливі знайомства, зв'язки. Дипломатичний підхід до всього матиме великий вплив на інших людей, що сприятиме піднесенню Терезів.

Кар'єра. У професійній сфері зірки сприятимуть Терезам і всіляко допомагатимуть їм досягати результату, особливо, в нових починаннях: нові справи, нові проєкти, нові плани. Особливо якщо Терези будуть проявляти працьовитість і наполегливість. У будь-якому випадку в діловому партнерстві на представників цього знака чекає грандіозний успіх.

Гроші. У березні Терезам потрібно бути обачнішими зі своїми витратами. Завжди потрібно залишати запас коштів.

"Якщо Терезам запропонують хорошу посаду, то саме цього місяця на них чекає велика удача. Буде шанс дуже вдало змінити місце роботи, і перед Терезами відкриються прекрасні потужні перспективи розвитку", - говорить Росс.

Кохання. Самотні Терези в березні-2023 можуть зустріти рідну душу. Але станеться це тільки з тими, хто вже морально готовий до доленосної зустрічі і повністю відпустив свої старі стосунки. Сприятливо узаконити стосунки і укласти шлюб, особливо в другій половині місяця, коли Венера увійде в знак Тельця.

Здоров'я. У березні у Терезів можливі проблеми з судинами, головні болі і перепади тиску, загальна втома, слабкість, авітаміноз. Все це буде говорити про те, що прийшла необхідність переглянути свій режим дня і більше відпочивати. При погіршенні стану необхідно звернутися за допомогою до лікаря.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти