Найгарніший новорічний манікюр 2023 френч, який зачарує всіх навколо

30 листопада 2022, 20:32оновлено 6 грудня 2022, 09:54
Стильний французький манікюр на Новий рік 2023 може стати вдалим доповненням вашого образу і подарує вам чудовий настрій.

Якщо ви обожнюєте французький манікюр, то напевно на Новий рік 2023 ви вже підшукуєте для себе якийсь яскравий варіант. Але навіть якщо френч манікюр не є вашим фаворитом, то свята - хороший привід зробити вибір на його користь.

відео дня

Ефектний французький манікюр на Новий рік 2023 стане родзинкою вашого образу і подарує вам гарний настрій, адже щоразу при погляді на свої руки ви будете думати про приємне. Ось чому потрібно викроїти трохи часу в передноворічній метушні і зробити модний новорічний френч 2023.

Манік френч чудовий тим, що шикарно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. При цьому навіть короткі нігті не є перешкодою. У будь-якому разі французький новорічний манікюр 2023 - це вдалий дует елегантної класики і незвичайного сучасного дизайну. Тому результат завжди заворожує і викликає захоплення.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який повинен бути френч на Новий рік 2023, а в нашій фотогалереї на вас чекають стильні зразки для натхнення.

Матовий французький манікюр на Новий рік 2023

Матовий френч знову в центрі уваги. Завжди витончений, він виводить значення "шику" на новий рівень, а для свята це знахідка. Додайте трохи прикрас - й отримаєте приголомшливий зимовий манікюр.

Новорічний манікюр 2023 френч
Новорічний манікюр 2023 френч / Instagram

Сріблястий френч новорічний 2023

Взимку дуже актуальними стають усілякі сріблясті елементи в манікюрі. Тому сміливо створюйте сяючий френч манікюр Новий рік 2023. Для цього достатньо просто пофарбувати сріблястим лаком "посмішки". Також ви можете зробити класичний френч, і додати трохи блиску.

Новорічний манікюр 2023 френч
Новорічний манікюр 2023 френч / Instagram

Французький манікюр з малюнком

Цього року ми зустрінемо рік Чорного Водяного Кролика (або Кота), який любить червоний, рожевий, синій та зелений кольори. Використовуйте лаки таких відтінків, коли малюватимете на нігтях те, що у вас асоціюється зі святом. Крім того, можна використовувати чорний колір - господар прийдешнього року Кролик за подібний вибір вам точно симпатизуватиме.

Новорічний манікюр 2023 френч
Новорічний манікюр 2023 френч / Instagram

Червоний зимовий френч 2023

Найгарніший манікюр на Новий рік 2023 - це червоний френч. Він виглядає на мільйон доларів, він зачарує всіх навколо і він як ніякий інший ідеально підходить для новорічних свят.

Новорічний манікюр 2023 френч
Новорічний манікюр 2023 френч / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти