Найгарніший нюдовий новорічний манікюр 2022, який пасуватиме під будь-яке святкове вбрання

22 грудня 2021, 18:20
Якщо занадто яскравий манікюр, щедро всипаний прикрасами і малюнками, - це не для вас, то нюдовий манікюр на Новий рік тигра стане для вас ідеальним рішенням.

Багато жінок зараз мріють зробити найгарніший манікюр на Новий рік 2022. Проте не всі готові на сміливі експерименти з кольором. До того ж в останні кілька років лаконічний дизайн нігтів і мінімалізм у тренді.

Якщо занадто яскравий манікюр, щедро всипаний прикрасами і малюнками, - це не для вас, а свята на руках хочеться, то нюдовий манікюр на Новий рік тигра стане для вас ідеальним рішенням. Ба більше: господар прийдешнього року – Чорний Водяний Тигр - не любить химерності та помпезності.

Крім того, святковий манікюр 2022 нюдовий відмінно пасуватиме під будь-яке вбрання, в якому ви захочете зустрічати Новий рік, адже він невимушений і нехитрий.

Простий новорічний манікюр 2022 нюдовий - це, по суті, такий модний дизайн нігтів, для створення якого не потрібні особливі зусилля і ваш дорогоцінний час, що напередодні свят має властивість витікати, як пісок крізь пальці.

Крім того, новорічний манікюр нюд відмінно пасує жінкам будь-якого віку і статусу. І він красиво виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини.

Також важливою перевагою нюдового манікюру є те, що він не перевантажує образ, а тільки доповнює його.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 – на що звернути увагу

Нюдовий манікюр зі сріблом чи золотом

Якщо всього лише один нігтик покрити срібним або золотим лаком, то вийде розкішний нюдовий манікюр на рік тигра. Можете також зробити приголомшливий френч - для цього основу пофарбуйте нюдовим лаком, а посмішку зробіть срібною.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022
Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Нюдовий манікюр з яскравим акцентом

Малюнок на нігтях або наклейка на новорічну тематику стане чудовим доповненням ваших нюдових нігтів. Сніжинки, ялинкові іграшки, ялинки, зимові візерунки і сніговики подарують вам відмінний святковий настрій і ні на мить не зроблять ваш манікюр вульгарним.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022
Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Розкішний новорічний манікюр з блискітками

Великі та дрібні блискітки - найпростіший спосіб додати нігтям святкового сяйва. Можете трошки прикрасити блискітками кілька нігтів, або щедро розсипати їх на всіх нігтях – вибір за вами, а результат вас точно вразить.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022
Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Новорічний манікюр нюд на короткі нігті

Жінки все частіше віддають перевагу коротким нігтям, бо вони виглядають природно, а природна краса в моді. На коротких нігтях гармонійно і стильно виглядає нюдовий манікюр мінімалізм, в основі якого – тілесна основа і кілька святкових акцентів.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022
Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 з тигром

Якщо хочете, щоб господар прийдешнього року був до вас добрим і привітним, тоді намалюйте на своїх нігтях тигра. Також на ваших нігтях може красуватися ефектний тваринний принт - тигровий манікюр на Новий рік 2022 доречний, як ніколи.

Нюдовий манікюр на Новий рік 2022
Нюдовий манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Дивіться відео, як зробити новорічний манікюр 2022:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти