Найгарніший весняний манікюр 2023: 5 варіантів, в які можна закохатися з першого погляду

17 лютого 2023, 11:54оновлено 17 лютого 2023, 18:46
Настав час підібрати собі ніжний манікюр на весну 2023, щоб зустріти довгоочікувану сонячну пору гідно!

Уже ось-ось настане весна. Без перебільшення можна сказати, що всі ми чекаємо на неї з нетерпінням, а в повітрі незримо присутні наші надії на диво. Річ у тім, що всі ми дуже сильно скучили за теплом і яскравими барвами. А вони точно будуть, зокрема, на нас чекає неймовірний весняний манікюр 2023.

відео дня

Уже сьогодні можете попрощатися з лаконічним і холодним нейл-артом, який був у тренді останнім часом, і підібрати собі гарний манікюр на весну 2023, щоб зустріти довгоочікувану сонячну пору гідно!

Незабаром на вершині модного Олімпу буде шикарний весняний манікюр, в який можна закохатися з першого погляду. Ми зібрали для вас свіжі ідеї дизайну манікюру на весну 2023, а в нашій фотогалереї ви знайдете стильні зразки для натхнення.

Отже, найгарніший манікюр 2023 весна - 5 незвичайних варіантів, які дух захоплюють:

1. Велюровий манікюр весна 2023

Якщо хочете виглядати модно навесні, зробіть оксамитові нігті. Це дивовижне рішення для теплої пори, адже оксамитовий манікюр такий живий і об'ємний! Для того, щоб він виглядав ще краще, додайте камені, фольгу або блискітки.

Весняний манікюр 2023
Весняний манікюр 2023 / Instagram

2. Ніжний весняний манікюр омбре

Який би колір лаку ви не взяли, якщо використовувати техніку омбре – на виході матимете фантастичний перехід від темного відтінку до світлого. Такий манікюр стане знахідкою для тих, хто хоче бачити на своїх нігтях кілька відтінків червоного, блакитного, рожевого, жовтого. А малюнки на одному-двох нігтиках стануть "родзинкою" вашого образу.

Весняний манікюр 2023
Весняний манікюр 2023 / Instagram

3. Манікюр з тюльпанами

Якщо весна для вас немислима без квітів, то не варто вигадувати велосипед – на порозі теплої пори для вас ідеально підійде манікюр з квітами. Не важливо, який колір лаку ви виберете як основу – завдяки квіточкам, які розквітнуть на ваших нігтях, ваш манікюр зачарує всіх навколо.

Весняний манікюр 2023
Весняний манікюр 2023 / Instagram

4. Весняний різноколірний манікюр 2023

Скоро прокинеться природа, сонце почне світити яскраво, й актуальним стане світле, ніжне і легке вбрання, а разом з ним і різнокольоровий манікюр. У сезоні весна 2023 в тренді будуть м'ятний, фісташковий, небесно-блакитний, лавандовий, молочний і карамельний відтінки, і всі вони можуть запросто "ужитися" в одному манікюрі.

Весняний манікюр 2023
Весняний манікюр 2023 / Instagram

5. Мікрофренч весна 2023

Якщо вас втомили довгі нігті і велика кількість фарб вас не приваблює, то зверніть увагу на приголомшливий французький манікюр на короткі нігті. В його основі – нейтральні і спокійні кольори, дуже лаконічний дизайн і мінімум прикрас. Фішкою такого манікюру є дуже тонка лінія біля краю нігтя.

Весняний манікюр 2023
Весняний манікюр 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти