Найгарніший зимовий манікюр 2022, який дозволить у мороз і холоднечу виглядати елегантно

8 січня 2022, 09:28
Зимовий манікюр на кожен день - затишний й водночас дивовижний, і він дозволить вам холодної пори впевнено крокувати життям вперед.

На початку нового року цілком природно у багатьох жінок виникає бажання почати все з чистого аркуша, і перше, що, ймовірно, хочеться зробити – зимовий манікюр 2022. Потрібно дозволити собі вийти за межі звичного, щоб старт виявився сильним та ефектним.

відео дня

Відкрийтеся для приголомшливих темних відтінків лаку для нігтів, а також унікальних колірних відтінків, які змусять вас відчути себе чарівною. Яскраві й теплі кольори залиште на потім - їх подарує вам весна. А зимовий манікюр на кожен день - затишний і водночас дивовижний, і він дозволить вам холодної пори впевнено крокувати життям вперед - до своїх заповітних мрій і цілей.

Звичайно, якщо хочете продовження банкету, і щоб свято не закінчувалося якомога довше, можете й далі "розливати" на своїх нігтях новорічні мотиви. Проте краще в цьому амплуа не затримуватися, адже ніщо так не псує образ, як недоречний та застарілий дизайн нігтів. Заразом манікюр зима 2022 – немов ковток свіжого повітря, подарує вам невимовне почуття новизни й надихатиме.

Мармуровий манікюр на зиму 2022

Одним з кращих рішень для холодної пори можуть стати мармурові нігті. Для створення такого дизайну нігтів кілька крапель лаку додають у воду і перемішують з нею, а потім в цю суміш занурюють ніготь. Як результат матимете фантастичний візерунок. Зараз можете орієнтуватися на сині або зелені лаки – вони перетворять ваш зимовий манікюр в щось незабутнє.

Зимовий манікюр 2022
Зимовий манікюр 2022 / Instagram

Бордові нігті зима 2022

Бордовий манікюр і манікюр марсала - просто знахідка для зими, адже ці відтінки холодної пори року дозволяють виглядати жіночно й неповторно. Це альтернатива для любительок червоного кольору, які зараз не хочуть ставати магнітом для оточення й занадто виділятися. А щоб насолодитися приголомшливим бордовим відтінком, зробіть елегантний зимовий манікюр котяче око - в його основі лак з металевим пігментом. Такий манікюр 2022 зимовий вразить вас неймовірним сяйвом і блиском.

Зимовий манікюр 2022
Зимовий манікюр 2022 / Instagram

Гарний зимовий манікюр з блискітками

Блискучі нігті - прекрасне доповнення до будь-якого зимового образу, тому гліттер і шиммер можуть стати вашими надійними супутниками в цей період. Ви можете як повністю покрити нігті блиском або блискітками, або тільки кілька нігтів, або просто кінчики нігтів. При цьому намагайтеся як базу використовувати лаки приглушених нейтральних відтінків. І пам'ятайте: менше означає краще!

Зимовий манікюр 2022
Зимовий манікюр 2022 / Instagram

Гарний зимовий манікюр на короткі нігті

Якщо ви любите виділятися з натовпу, то контрастні кольори лаків і незвичайні деталі - те, що вам потрібно, щоб ваші короткі нігті вас тішили. А якщо ви віддаєте перевагу класиці, тоді мрійливі пастельні й нюдові тони допоможуть вам створити дизайн своєї мрії. І обов'язково додайте невеликий штрих або малюнок, щоб виразити себе. Не забувайте, що нейл-арт – це найлегший і найпростіший спосіб щось в собі змінити.

Зимовий манікюр 2022
Зимовий манікюр 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти