Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023

6 жовтня 2022, 18:20оновлено 1 листопада 2022, 17:02
Модне взуття осінь-зима 2022 2023 перетворить кожну прогулянку на справжнє задоволення. 6 приголомшливих трендів, які приємно здивують багатьох жінок.
Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023
Модне взуття зима 2022-2023 / Instagram

Модні чоботи - найшвидший спосіб оновити свій образ на осінь-зиму. Ба більше: обновка подарує вам неймовірне відчуття впевненості в собі і радості, адже хороше жіноче взуття, в якому комфортно, без перебільшення можна сказати - дарує крила.

Зараз, коли бешкетниця-осінь вже майже не залишила нам надій на теплі сонячні дні, саме час пошукати взуття на зиму 2022, яке дозволить в будь-яку погоду не відмовлятися від приємних неквапливих прогулянок і водночас виглядати стильно й ефектно.

Звичайно, коли дощ і сніг, навряд чи комусь буде діло до ваших ніг, проте взуття жіноче зимове зовсім не повинно бути безликим. Навпаки, коли осінь і зима щодня ведуть баталії і дивують погодними сюрпризами, гарні чоботи або чарівні черевики дозволять пройти крізь всі "випробування" впевнено і з високо піднятою головою.

відео дня

Будете приємно здивовані, але модне взуття осінь-зима 2022 2023 дуже круте. Більш того, цілком можливо, що у вашій шафі вже є те, що піднімається на вершину модного Олімпу цього року - її величність Мода не пропускає нагоди нас приголомшити, але і не рубає з плеча, залишаючи можливість бути в тренді всім без винятку.

Ми сьогодні розповімо вам про те, яке зимове взуття жіноче 2022 2023 заслуговує на особливу увагу цієї холодної пори - ці 6 чудових трендів казкової краси дозволять вам в мороз і холоднечу виглядати на мільйон доларів.

Отже, модне взуття зима 2022 жіноче - 6 трендів для ефектного образу в будь-яку погоду:

1. У моді ковбойські чоботи

Вони не виходять з моди вже кілька років, і ця зима - не виняток. Їх обожнюють за комфортний підйом і зручний каблук - ковбойські чоботи 2022 2023 можна носити весь день і не відчувати втоми. Найпопулярніші моделі - нижче коліна, стьобані і з косим каблуком. При цьому в тренді не тільки класичні коричневі або чорні варіанти - чим яскравіші і оригінальніші чоботи, тим краще.

Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023
У моді ковбойські чоботи / Instagram

2. Бойові чоботи - хіт сезону

У сезоні осінь-зима 2022 ви можете продовжувати носити свої улюблені грубі черевики на шнурівці, які завдяки своїй практичності – поза конкуренцією. Це зимове жіноче взуття створене для тих, хто хоче вигідно вкласти гроші й отримати рішення на кілька сезонів. У таких черевиках можна йти хоч на край світу - настільки вони чудові!

Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023
Бойові чоботи - хіт сезону / Instagram

3. У моду повертається гострий носок

Ці стильні чоботи тільки намагаються завоювати серця жінок у всьому світі і поки складно сказати, наскільки успішним буде цей "похід". Жіночі чоботи з гострим носком - швидше варіант для тих, хто любить експерименти і легко приймає щось незвичайне і нове. На особливу увагу заслуговують моделі, щедро прикрашені металевими деталями - великими кільцями або ланцюжками.

4. У моду входять чоботи металік

Родзинкою осені-зими стануть яскраві жіночі чоботи в стилі металік. Саме в цей час, коли разом з першим снігом в наших душах з'являється надія і віра в диво, як в дитинстві, можна сміливо носити чудове взуття, яке асоціюється зі святом і казкою.

5. Черевики на платформі знову на висоті

Взуття на платформі настільки сподобалося сучасним жінкам, що ось уже котрий рік воно не виходить з моди. Найпопулярніша модель в осінньо-зимовому сезоні 2022-2023: чорна і до колін. Модні чорні черевики на платформі відмінно поєднуються зі спідницями і стануть шикарним доповненням будь-якого образу в стилі total black.

Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023
Черевики на платформі знову на висоті

6. У тренді - черевики челсі з кольоровою підошвою

Класні черевики челсі з еластичними манжетами дивним чином змушують наші ноги здаватися стрункішими. І чим об'ємніша і грубіше підошва, тим стрункішими і витонченішими ми виглядаємо. Цієї холодної пори на вершині моди опинилися моделі з кольоровою підошвою неонового кольору: синьою, жовтою, червоною, зеленою, а також жіночі черевики челсі з ланцюжком спереду.

Чоботи і черевики казкової краси для будь-якої погоди: наймодніше зимове взуття 2022 2023
У тренді - черевики челсі з кольоровою підошвою

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти