Збудуться всі мрії: хто зі знаків стане головним щасливчиком в Новий рік 2022

20 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:14
Кому із знаків пощастить зустріти другу половинку, а кому відправитися в подорож.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-4 щасливчика знаків Зодіаку / depositphotos.com/

Під бій курантів ми, з першим ковтком ігристого вина, загадуємо найпотаємніші бажання. І кожен сподівається на те, що в Новий рік його бажання неодмінно збудеться. Яким чотирьом знакам зодіаку пощастить втілити в життя все задумане в наступаючому році?

Раніше ми писали як правильно загадати бажання і послати запит у всесвіт, щоб він почув ваші мрії і допоміг втілити їх в життя.

Астрологи виділяють чотири знаки зодіаку, які можуть розраховувати на те, що їх бажання збудуться.

відео дня

Овен

Новий 2022 рік подарує Овнам не тільки втілення найзаповітніших бажань, а й цікаві зустрічі і знайомства. Спілкування допоможе залучити в життя приємних співрозмовників і завести як ділові, так і особисті контакти. Вільні представники знака мають всі шанси зустріти людину, яка зіграє важливу роль в їхньому житті. Однак не варто кидатися у вир з головою і приймати поспішні рішення.

читайте такожГороскоп на завтра 25 грудня 2021: Терезам - небезпека, Стрільцям - великий куш, Козерогам - щасливий шанс

Лев

Якщо 2021 був для Левів роком серйозних випробувань і перевірки на міцність, то в наступаючому 2022 році їм посміхнеться удача. Для того щоб як слід відпочити Левам необхідно розібратися з невирішеними справами. Новий Рік 2022 дарує представникам вогняного знака блискучі перспективи і можливості. Ви зможете втілити в життя все задумане. Важливо тільки пам'ятати, що не все завжди повинно йти як ви того бажаєте. Насолоджуйтесь життям і не забувайте дякувати всесвіту за те, що маєте.

читайте такожМісяць Козерога: що потрібно зробити знакам Зодіаку, щоб залучити удачу і щастя

Стрілець

У 2022 році здійсниться мрія Стрільців про подорожі. Весь рік буде наповнений поїздками, які залишаться у вашій пам'яті надовго і принесуть безліч позитивних емоцій. Можливо, це будуть відрядження, а може подорожі з сім'єю або друзями. Також представники знака можуть розраховувати на зміцнення фінансового становища. Ваші кар'єрні успіхи оцінить начальство, ви зумієте проявити свої кращі сторони і домогтися підвищення по службі і нову посаду.

читайте такожОтелло і поруч не стояв: топ-5 чоловіків-ревнивців за знаком Зодіаку

Риби

2021 рік був непростим для Риб в кар'єрному плані. Деякі упустили вигідні перспективи, а то і зовсім опинилися без роботи. Однак 2022 рік принесе запаморочливі зміни для представників знака стихії води в професійній сфері. Ваші працьовитість і наполегливість в досягненні бажаного принесуть свої плоди. Не виключено, що вам вдасться підкорити бажані кар'єрні вершини або досягти успіху в бізнесі. Зірки радять не розпорошуватися на кілька справ одночасно, зосередьтеся на одній.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти