Збудуться всі мрії: названі самі фартові знаки зодіаку, яким надзвичайно пощастить в Новий рік 2022

29 грудня 2021, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 19:03
Хто зі знаків стане великим везунчиком в рік Тигра.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-3 щасливчика / depositphotos.com/

Наближення Нового року з нетерпінням чекають і дорослі і діти. Під бій курантів в магічну ніч загадують мільйони бажань: здоров'я, щастя, благополуччя, достатку. Кожен хоче заручитися підтримкою фортуни, проте надзвичайно пощастить тільки трьом знакам зодіаку, яких удача буде супроводжувати цілий рік.

Фінансовий гороскоп на 2022 рік розповість, кому варто розраховувати на грошовий успіх, а хто ризикує прожити рік в режимі тотальної економії.

Астрологи виділили трьох представників зодіакального кола, у яких в рік Тигра вийти заручитися підтримкою смугастого. Їх буде супроводжувати удача в будь-яких починаннях.

відео дня

Овен

У 2022 році Овни будуть улюбленцями долі. Представники знака стихії Вогню можуть розраховувати не тільки на стабільне фінансове становище, а й на солідні грошові надходження. Цього року ви будете щасливі в грошах. Сприятливий рік для початку нових проектів, ваші зусилля не пропадуть даром. Реалізовувати задумане можна вже в самого початку року.

читайте такожГороскоп на завтра, 1 січня 2022: Тільцям - любовний трикутник, Дівам - знаки долі, Козерогам - удача

Лев

Хижі брати Тигра - Леви зможуть розраховувати на підтримку Чорного Водяного Тигра. Особливої удачі варто очікувати в професійній діяльності. Ваші працьовитість і завзятість в досягненні поставлених цілей оцінять по достоїнству. Приваблива пропозиція допоможе зміцнити фінансове становище. Порадують Львів і перемоги на любовному фронті. В особистому житті можливо все: від доленосної зустрічі до народження дітей.

читайте такожДзеркальні дати 2022 року: які дні принесуть удачу і здійснення бажань

Козеріг

Протягом 2022 року в руках у Козерогів буде зосереджена велика кількість енергії. Це допоможе їм показати максимальні результати і проявити свої професійні навички. Така працездатність і продуктивність принесе свої плоди – кар'єрні успіхи можуть закрутити голову. Фінансове становище також покращиться і це дозволить зробити довгоочікувані покупки або відправитися в подорож. Великі шанси у Козерогів в рік Тигра зустріти свою другу половинку - людину з якою буде пов'язувати спорідненість душ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти