Збуваються бажання і супроводжує удача у всьому: кращі дні грудня 2021

1 грудня 2021, 14:33оновлено 3 грудня 2021, 14:31
Дзеркальна дата і потік Гемініди - коли в грудні можна загадувати бажання.
Місячний календар
Місячний календар грудень 2021 / ua.depositphotos.com/

Грудень 2021 багатий енергетично сильними днями, коли можуть втілитися в реальність найзаповітніші мрії. Позитивні вібрації дозволяють досягти задуманого і зловити удачу за хвіст.

Напередодні новорічних свят необхідно подбати про правильне місце для пухнастої красуні, щоб залучити в будинок щастя, любов і успіх. Куди поставити і як нарядити ялинку, читайте в нашому матеріалі: Як прикрасити ялинку в Новий рік 2022, щоб залучити удачу-стильні і незвичайні рішення в рік Тигра.

1 грудня - кінець ретроградності Нептуна

відео дня

Витівки ретроградного Нептуна могли позначатися на настрої не в кращу сторону. Перепади настрою могли доставляти масу неприємностей, а пам'ять могла відносити в не найкращі моменти життя. Однак в перший день зими ситуація докорінно зміниться. Приплив енергії підвищить продуктивність, багато людей будуть мотивовані і цілеспрямовані. Настав час проявляти активність у всіх життєвих сферах.

12 грудня – дзеркальна дата

12.12.21 - стане ідеальним днем для навчання чомусь новому і саморозвитку. Світом буде керувати число три, яке зарядить хорошим настроєм і подарує впевненість в собі. У цей день матеріальна складова не грає великої ролі, поступаючись місцем любові, дружбі і доброті.

13 грудня – Марс переходить у сузір'я Стрільця

Войовнича планета Марс відчуває себе комфортно у вогняному знаку Стрільця. Таке розташування планет сприятиме тому, що багато хто стане сміливіше відстоювати свої переконання і точку зору. Ви можете розпрощатися з вантажем чужих обов'язків, які звалили на свої плечі і навчитися відповідати відмовою на незручні прохання. День переходу Марса буде наповнений позитивною енергією, деякі можуть відчути бажання допомагати людям.

читайте такожСонячне затемнення 4 грудня 2021: кому зі знаків зодіаку воно принесе позитивні зміни та удачу

14 грудня – пік потоку Гемініди

Зоряний потік Гемініди досягне вершини своєї активності в середині місяця. Красивим природним явищем можна насолодитися далеко від галасливих мегаполісів. Астрологи підкреслюють, що ця доба входить в число днів сили грудня. Зоряний потік буде проходити через сузір'я Близнюків - в ці дні Всесвіт може почути і виконати ваші бажання про любов і творчість.

21 грудня – день зимового сонцестояння і пік потоку Урсиди

Цей день поєднує відразу дві важливі події. Гармонійний день зимового сонцестояння подарує віру в краще, а зоряний потік Урсиди зможе зарядити позитивною енергією, яка допоможе знайти відповіді на питання, які вас турбують. Ви зможете усвідомити щось важливе і це допоможе вибрати правильний шлях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти