Щастя в любові або успіх у всіх справах: трьом знакам пощастить в день місячного затемнення 16 травня

15 травня 2022, 18:04
Три знаки зодіаку в цей день зловлять удачу за хвіст.
місячне затемнення 16 травня 2022
Гороскоп на травень 2022 - топ-3 щасливчика в день місячного затемнення / depositphotos.com/

Місячне затемнення 16 травня - Кривавий Місяць - закриває перший коридор затемнень 2022. Це енергетично потужний день, який може обернутися великими проблемами і неприємностями. Однак для трьох знаків зодіаку Затемнення Місяця стане віконцем удачі.

Про те, що приготувала доля представникам зодіакального кола в першому місяці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

Астрологи назвали три знаки, для яких день місячного затемнення виявиться щасливим днем і подарує везіння.

відео дня

Овен

Активні і динамічні Овни зможуть досягти неймовірних успіхів у професійній діяльності. Ваші праці будуть давати свої плоди, вам вдасться зрушити з мертвої точки здавалося б безнадійна справа. Будуть вдалими нові починання, вони незабаром почнуть приносити прибуток. Обдуманий ризик допоможе зміцнити фінансовий добробут. Чіткий план допоможе уникнути прикрих помилок і збитків.

Скорпіон

У день повного місяця і місячного затемнення Скорпіони зможуть випробувати щастя в любові. Ті, хто у відносинах можуть зважитися на більш серйозний крок – початок спільного проживання, пропозиція руки і серця або народження дитини. Самотні представники знака зможуть зустріти свою другу половинку в найнесподіванішому місці. Відносини, які почнуться в цей день, мають всі шанси перерости в красиву історію великого кохання.

читайте такожНесподівані гроші і велике везіння: три знаки зодіаку чекає удача до кінця травня

Водолій

Водолій зможуть продемонструвати свої сильні професійні сторони і показати найкращі результати. Добре буде вдаватися колективна робота, ви зможете внести відчутний внесок у спільну справу. Не виключені грошові надходження і премії. Начальство оцінить вашу працю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти