Щасливчиків всього чотири: астролог назвав знаки Зодіаку, яких чекає фантастичний жовтень

7 жовтня 2022, 15:42
Нові знайомства, романтичні стосунки і додатковий заробіток нагрянуть в життя деяких знаків Зодіаку.
гороскоп, гроші, любов
Астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків жовтня / pixabay.com

Астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків жовтня серед знаків Зодіаку. У список потрапили тільки чотири представники зодіакального кола.

В інтерв'ю Главреду експерт зазначив, що їх чекають нові знайомства, романтичні стосунки і додатковий заробіток.

Близнюки

Жовтень 2022-го для Близнюків пройде під знаком жирного плюса. Активність в цьому місяці буде на висоті, проте не всі справи будуть виходити і не завжди. Справи не будуть складатися ідеально, і все одно щось буде не так. У будь-якому випадку, Близнюкам дечого потрібно буде повернутися або сповільнитися в певний момент, але очікування не повинно їх бентежити. Все-таки буде серйозна статичність планет, і Меркурій буде статичний на початку місяця, але розженеться в другій половині – саме в цей час Близнюки матимуть більший успіх.

У будь-якому випадку, очікування не повинно бентежити представників знака. Все, що не робиться - на краще.

Головне - не будувати поки що далекосяжні плани, не очікувати від інших людей занадто багато чого, а також пам'ятати, що оточуючі можуть не погоджуватися з Близнюками з якихось питань, навіть якщо їм буде здаватися, що вони мають рацію на всі 100%.

З'явиться шанс зав'язати нові відносини, налагодити своє особисте життя і відносини з дітьми. Якщо Близнюки самотні, слід відправитися на пошуки партнера або просто людини, з яким буде легко і приємно спілкуватися.

Приємні події місяця: нові знайомства, романтичні стосунки – особиста чарівність приверне увагу протилежної статі.

Діва

Жовтень-2022 для Діви стане дуже хорошим періодом. Венера і Меркурій будуть в будинку грошей Діви, в Терезах.

У найближчий місяць увагу Діви буде зосереджено на кар'єрі і грошах, особистих досягненнях і цілях. Оскільки Марс весь цей час буде перебувати в 10-му будинку, а Венера і Меркурій в будинку грошей, Діва буде просто притягувати до себе гроші. Так що у неї є всі шанси озолотитися в цьому місяці.

Якщо Діва буде лежати на дивані, вона просто пропустить такий вдалий місяць. Хоча представники цього знака не люблять сидіти, склавши руки – вони вважають за краще приготувати щось смачне, прийняти душ або випрати.

У жовтні Діва буде багато думати про просування, перехід на новий рівень. Але в цьому місяці слід бути обережніше, оскільки не всі очікування виправдаються. Не все може вийти легко і швидко. У цьому місяці звичні методи досягнення цілей не будуть настільки вдалими, як раніше. Можуть бути і непорозуміння, і конфлікти. Але не потрібно думати, що це не приведе Діву до успіху. У будь-якому випадку, репутація і кар'єра Діви будуть рости, як на дріжджах.

Слід уникати інтриг і махінацій – все потрібно робити за законом. Втім, в цьому місяці Діву може чекати величезна фінансова удача. Більш того, Діва навіть може виграти в лотерею. Гроші не будуть витрачатися швидко (все – таки Діва - дуже економний знак зодіаку), тому є шанс накопичити трохи для майбутніх вкладень і бажаних покупок.

Приємні події місяця:додатковий заробіток грошей, вдалі вкладення, можливість швидко вирулити з будь-яких кризових фінансових ситуацій, вирішити будь-які виникаючі фінансові проблеми і озолотитися.

Терези

Терези стануть головним щасливчиком жовтня-2022. Їм буде невимовно фартити в цьому місяці. Везіння буде приголомшуючим. Представників знака будуть обходити стороною навіть всі кулі на фронті. Тому у Терезів місяць пройде під знаком не одного плюса, а двох або трьох.

У цьому місяці Венера буде в обителі, тобто буде рухатися по знаку Терези, як і сонце. Більшість представників знака в жовтні відзначатимуть день Народження і виявляться в центрі уваги, будуть помітніше і привабливіше. Взагалі, в цьому місяці Терезам слід приділити увагу своєму зовнішньому вигляду. Вони сміливо можуть купувати нові сукні, шуби, Діаманти, предмети краси і мистецтва, а також робити пластичні операції, корекцію грудей і сідниць, підтяжку тіла і флюорографію.

Однак жовтень 2022 року також принесе Терезам деякі обмани і непорозуміння, а також складності в навчанні і поїздках. У цьому місяці представникам знака заборонено напружуватися.

В середині місяця Терезам не варто вирушати в подорожі, оскільки є ризик зіткнутися з шахрайством, в дорозі можливі затримки і неприємності. Можливі проблеми з близьким оточенням. А також в цей час Терезів можуть обманути.

Хороша ситуація в житті Терезів намітиться після 15 жовтня. Після цієї дати посилиться бажання отримувати знання, буде добре вдаватися освоєння нових процесів, а також відкриються нові можливості.

Крім того, друга половина місяців – це сприятливий час для любові, відносин, романів. Удача буде на стороні Терезів.

Приємні події місяця: зовнішня привабливість Терезів підвищиться, вдалими будуть пластичні операції, вміння подобатися оточуючим допоможе налагоджувати контакт з корисними людьми, удача в реалізації всіх творчих ідей, вдалою буде і покупка ювелірних виробів, а також подарунки у вигляді прикрас.

Водолій

У Водолія жовтень-2022 складеться досить вдало. Цей період принесе представникам знака щастя в любові і творчості. У жовтні Водолія чекає ейфорія, переповнюють емоції, великі бажання.

У цьому місяці Водолія варто бути обережніше з новими знайомими і не довіряти малознайомим людям. Коли ці відносини переростуть в щось більше в наступні місяці, це вдале знайомство може надати позитивні шанси в житті Водолія. У жовтні буде легко знайти спільну мову з дітьми і коханими.

У творчих і бізнес-проектах може наступити період величезного успіху, з'явиться можливість просуватися вперед – і хвиля успіху і фінансових можливостей підніме Водолія.

У житті Водолія настане період натхнення, прийдуть нові ідеї, свіжі думки, та й в цілому, буде відчуватися творчий підйом і величезне бажання реалізувати задумане негайно. Водолія не варто боятися робити паузу, але, разом з тим, не варто і упускати вдалий момент.

У жовтні Водолія слід звернути увагу на відсутні йому знання, підтягнути "хвости". Можна відправитися в поїздку, еміграцію, а також поспілкуватися з іноземцями або почати вивчати іноземну мову.

Приємні події Місяця: Водолія не покидатиме оптимістичний настрій, попри всі складнощі; будуть можливості отримати корисні знання, розширити кругозір, подивитися на деякі ситуації з іншого боку, а також вступити до університету.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти