"Щасливий" колір волосся за датою народження: як пофарбуватися, щоб порадувати долю

14 березня 2023, 11:39
У вашому знаку зодіаку таїться секрет не тільки внутрішнього щастя, але і зовнішньої привабливості. Зібрати їх воєдино зовсім не важко.
Колір волосся за знаком Зодіаку
Щасливий колір волосся за знаком зодіаку / pexels.com

Не знаєте, як підібрати колір волосся, і всі відтінки здаються вам неправильними? У кожного знака зодіаку є свій колір, а значить він може вам підказати, який колір волосся принесе вам щастя.

Главред розповість, як дізнатися, в який колір варто пофарбувати волосся відповідно до вашої дати народження і знаку зодіаку, щоб підкреслити свою індивідуальність і досягти внутрішньої гармонії.

Зухвалим і рішучим Овнам не варто боятися яскравих експериментів з волоссям. Їх колір удачі - червоний тому, підбираючи колір волосся, варто звернути увагу на його відтінки. Втім, чим натуральніше виглядатимуть локони Овна, тим йому краще. Тому доведеться шукати золоту середину.

відео дня

Спокій і розміреність Тельців повністю відображається в їх зачісці – вони неохоче змінюють стиль, колір волосся, стрижку, і протягом життя вважають за краще ходити в один і той же салон до одного і того ж перукаря. В кольорах перевагу віддають натуральним русявим відтінкам з холодним підтоном. Але якщо вже душа Тельця жадає чогось такого, то тут астрологи нагадують, колір удачі цього знака зодіаку - зелений.

Природну привабливість Близнюків не затьмарити ніякими фарбуваннями. Вони від природи - натури чарівні, адже їх колір удачі – самий сонячний, жовтий. Тож не дивно, що цьому знаку зодіаку до лиця всі відтінки блонда – від холодного з фіолетовими і сірими підтонами, до м'якого, медового.

Романтична натура Раку відбивається в білому кольорі удачі. Однак цьому знаку зодіаку підійде більш "мрійливий" відтінок для фарбування волосся. Астрологи рекомендують Ракам поекспериментувати з "полуничним блондом" - багатогранним відтінком, який регулюється насиченістю рожевого підтону. Його слід обрати, виходячи з кольоротипу шкіри.

Колір волосся за знаком Зодіаку
Колір волосся за датою народження - як підібрати правильне фарбування / Instagram

Золоті Леви завжди прагнуть бути в центрі уваги, тому і колір волосся варто підбирати, виходячи з цієї їх потреби. Цьому знаку підійде фарбування в каштанові відтінки з золотистим підтоном, або ж слід звернути свій полум'яний погляд на все розмаїття та пишність палітри рудого. У фарбуванні "гриви" Левам вагатися не варто, покажіть, хто тут найяскравіша подія.

Дівам надають впевненості в собі класичні відтінки – попелястий блонд, темно-каштановий, чорний шоколад. Для них важливо дотримуватися балансу між їх зовнішньої манірністю і внутрішньої статечністю. Тому астрологи радять цьому знаку зодіаку не порушувати свої принципи і не винаходити велосипед: класика для Дів – кращий спосіб прикрасити себе.

Терезам часом хочеться відчайдушних експериментів - це саме той знак зодіаку, який на завтра може прийти на роботу з помаранчевими дредами, хоча ще вчора носив стримане русяве каре. Проте такий "вірш" нападає на них нечасто. У повсякденному житті Терезам варто звернути увагу на каштанові відтінки з теплими підтонами. А в періоди експериментів - на рожевий і блакитний.

Загадкова душа Скорпіона здатна на різні чудеса - в них маса протиріч, яка, втім, не заважає жити цьому знаку зодіаку. Скорпіонам буде комфортно з глибокими темними відтінками волосся, з синім або фіолетовим відливом для більш інтригуючого ефекту.

Колір волосся за знаком Зодіаку
Який колір волосся приносить щастя / Instagram

Кому пощастило з вибором кольору волосся за знаком Зодіаку, так це Стрільцям. Їм личить все - від попелясто-русявого і аж до кислотно-зеленого. І Стрільці загалом експериментують з великим азартом. Однак, якщо цьому знаку хочеться стати розсудливими, вони звертають свій погляд на приглушені фіолетові відтінки, які, втім, їм також дуже до лиця.

Експресивним Козерогам драми і в житті вистачає, тому за їх зовнішнім виглядом ніколи не скажеш, яка буря пристрастей вирує в їх душі. Втім, для них це - захисна оболонка, за якою можна сховатися від недоброзичливця, або відкрити для того, кого цей знак зодіаку прагне здивувати. Тому Козерогам радять фарбувати волосся в відтінки русявого. Ще краще - з холодним підтоном, якщо дозволяє кольоротип шкіри.

Водолії, як і всі яскраві індивідуальності, обожнюють впадати в крайнощі. Вибір фарбування в даному випадку – не виняток. Цей знак Зодіаку може не фарбувати волосся принципово і пропагувати натуральну сивину, а може до глибокої старості дбайливо фарбувати кожне пасмо волосся в свій (але неодмінно зубодробильно яскравий) колір. Колір удачі у Водоліїв - синій, так що тут самі зірки прихильні до експериментів.

Скільки б не було років Рибам, вони завжди – миловидні панянки зі світлим волоссям. Платиновий блонд підходить їм за характером, він же приносить їм удачу. З віком, хіба що, змінюються переваги в кольорах - спершу це лляні відтінки на кордоні з білосніжним, пізніше – більш натуральні, з м'яким підтоном. Звичайно, Риби можуть "психанути" і пофарбуватися в чорний, але такі епізоди за все життя цього знака зодіаку можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Колір волосся за знаком Зодіаку
Як дізнатися, який колір підійде за знаком Зодіаку / Instagram

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти