Почалася найсильніша магнітна буря серпня 2021: що робити

25 серпня 2021, 18:10оновлено 30 серпня 2021, 13:35
Прогноз магнітних бур на серпень 2021 стверджує, що найсильніший метеоудар очікує на нас на цьому тижні.
Магнітна буря з 24 серпня 2021 скільки триватиме і коли пік
Магнітна буря з 24 серпня 2021 - скільки триватиме і коли пік / 1zoom.ru

Магнітні бурі впливають на в'язкість крові та провокують утворення згустків. Це веде до утворення тромбів і позначається на тиску. Недолік кисню в крові в період магнітних бур може провокувати панічні атаки, головні болі і дискомфорт у районі серця. Іноді через це люди навіть втрачають свідомість. Зростає ризик інсультів та інших фатальних наслідків для здоров'я.

Сьогодні, 25 серпня 2021 року, ситуація погіршиться: магнітна буря вийде на стабільну позначку в чотири бали. Ближче до вечора у багатьох посиляться головний біль і депресивні стани, імовірний занепад сил, скачки артеріального тиску, а в ніч на 26 серпня - порушення сну.

читайте такожКалендар магнітних бур на вересень 2021: хто і коли відчує симптомиПік магнітної бурі прогноз призначив на 26 серпня 2021 року: сила збурень не опускатиметься нижче трьох балів, періодично піднімаючись до чотирьох балів. На людей очікують скачки тиску і проблеми зі сном. Вранці ймовірні напади втоми і дратівливості. Протягом дня може боліти голова і переважати панічні настрої.

Магнітна буря 27 серпня 2021 року раніше не планувалася. Однак оновлений прогноз показує, що ніч із 26-го на 27-е число видасться неспокійною. Багатьох буде мучити безсоння, можливі кошмари, а вранці - сонливість і розбитість. Ситуація вирівняється в другій половині дня. Але занепад сил і неуважність у більшості людей, ймовірно, буде зберігатися протягом усього дня.

Магнітні бурі сьогодні і на 3 дня. Прогноз Гісметео
Магнітні бурі сьогодні і на 3 дня. Прогноз Гісметео

Першими неприємні симптоми магнітних бур відчувають на собі люди похилого віку і ті, у кого є хронічні недуги (в першу чергу з серцем, судинами або тиском), наприклад, ті, хто скаржиться на мігрені і вегетосудинну дистонію.

Провести ці дні варто в максимально спокійному темпі. Це стосується всіх життєвих аспектів: і роботи, і занять спортом, і навіть звичок в їжі (переїдати категорично не рекомендується).

Кінець місяця повинен бути спокійним – а ось магнітні бурі у вересні 2021 почнуться чи не з перших днів. Перша магнітна буря прогнозується вже 2 вересня 2021 року. А 3 вересня 2021 року вона вийде на пік в чотири бали.

Магнітні бурі - новини на сьогодні і прогноз на вересень. Фото: tesis.lebedev.ru
Магнітні бурі - новини на сьогодні і прогноз на вересень. Фото: tesis.lebedev.ru

Нагадаємо, вчені змінили норму артеріального тиску для жінок. Як з'ясували дослідники з Smidt Heart Institute в Сідарс-Синай, нормальний артеріальний тиск у чоловіків вищий, ніж у жінок.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти