Секрет ящика під духовкою, про який мало хто знає

5 червня 2023, 12:17
Багато хто з нас використовує ящик під духовкою не за прямим призначенням.
Для чого потрібен нижній ящик в грубці
Для чого потрібен нижній ящик в грубці / фото: скріншот YouTube

Нижній ящик в духовці - це не просто порожній простір, а функціональний елемент, який може виявитися дуже корисним. Давайте розберемося, для чого призначений цей ящик і що можна зберігати в ньому.

Що можна зберігати в ящику під духовкою?

Ящик під духовкою пропонує додаткове місце для зберігання кухонного приладдя та предметів. Ось кілька ідей щодо того, що можна зберігати в цьому зручному просторі:

  • Кухонне приладдя: Ящик може використовуватися для зберігання різних кухонних приладдя, таких як форми для випічки, листи для випічки, Сковороди, решітки та інші інструменти, які можуть бути корисні при готуванні.
  • Посуд: Ви можете використовувати ящик для зберігання додаткового посуду, наприклад, тарілок, кухлів або столових приладів. Це зручно, особливо якщо у вас обмежений простір на кухні.
  • Сипучі та спеції: У ящику можна зберігати спеції, борошно, сіль, цукор і т. д.

відео дня

"Прихована" функція висувного ящика під духовкою

У деяких посібниках до кухонних плит він називається "ящик для підігріву" і це зовсім не випадково. Якщо у вас немає мікрохвильовки або ви економите на електроенергії, то це може послужити вам гідною альтернативою.

Річ у тому, що під час готування в духовці ящик нагрівається і в ньому можна легко підігріти страви, або залишить їх там, щоб вони не охололи.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти